Klassieke dressuur

Klassieke dressuur - Stefan M. Radtke | Tiliboo-afrobeat.com

...p de site klassiekedressuur.com, opgericht door Suzanne Nederlof ... Klassieke Dressuur: Suzanne Nederlof ... .. Suzanne is actief als instructrice en amazone in de klassieke dressuur in de regio Zuid-Holland, met een 3 de graads diploma Rechtrichten bij Marijke de Jong van Paardenbegrijpen.. Ze geeft les in het rijden, grondwerk, freestylen en longeren. Heb je een paard dat moet revalideren, Suzanne kan je helpen bij het opzetten ... De klassieke dressuur zorgt voor een betere fysieke gezondheid van het paard omdat het paard leert zijn buikspieren aan te spannen en zijn rugspieren los te laten. Hierdoor worden zijn achterbenen meer onder zijn zwaartepunt g ... Sincerita | Probleemoplossende lessen Klassieke Dressuur ... . Hierdoor worden zijn achterbenen meer onder zijn zwaartepunt geplaatst. De Klassieke Rijkunst is de oudste en meest oorspronkelijke wijze van paarden opleiden. Al sinds eeuwen werken mens en paard samen. De doelstelling is in de loop der ...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan M. Radtke
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Klassieke dressuur.pdf

OMSCHRIJVING

Traditionele opvattingen vormen nog altijd de basis van de hedendaagse dressuurpraktijk. Doelstelling is een perfecte beheersing van natuurlijke bewegingen en gedragspatronen bij het paard. De ruiter heeft daarbij de taak die volgens een goed onderbouwde methodiek aan te leren.Op zeer overzichtelijke wijze zet Stefan Radtke de volledige dressuuropleiding op een rij, vanaf de basisafrichting tot aan de fijne kneepjes van het vak. Alle facetten en onderdelen komen hierbij aan bod, van de eerste principes, via training van gevorderden tot en met de Hoge School. Inzichtelijke foto´s en tekeningen ondersteunen de beschreven disciplines.

Wil je het boek lezen?Klassieke dressuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan M. Radtke. Lezen Klassieke dressuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN