Evert Thielen. Herschepping van de werkelijkheid HB

Evert Thielen. Herschepping van de werkelijkheid HB - Wim van der Beek | Tiliboo-afrobeat.com

...t Thielen staan vier veelluiken centraal die opvallen door hun grote formaat ... Bureau ISBN - Evert Thielen ... . Met behulp van de historische technieken werkt Thielen zijn schilderijen op ambachtelijke wijze uit. Het resultaat is te zien in zijn veelluiken waarbij verschillende lagen van krijt, dierlijke lijm en verf zijn aangebracht op de panelen. Thielen, Evert. Herschepping van de werkelijkheid PB (Paperback). Bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur tijdens de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni) ontvang je gratis het geschenk van M.J. Arlidge. EVERT THIELEN (Hardcover). Monografie over de schilderijen van ... Thielen, Evert. Herschepping van de werkelijkheid PB - Bol.com ... .J. Arlidge. EVERT THIELEN (Hardcover). Monografie over de schilderijen van de Nederlandse fijnschilder Evert Thielen (1954) die geïnspireerd zijn op het thema vrouw. Ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim van der Beek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Evert Thielen. Herschepping van de werkelijkheid HB.pdf

OMSCHRIJVING

Het oeuvre van Evert Thielen is omvangrijk: epische veelluiken, eigentijdse portretten en genrestukken, landschappen en schilderijen met dieren. Met zijn veelluiken, waarin hij oude schildertechnieken verbindt met eigentijdse beeldtaal, heeft Evert Thielen veel bewondering afgedwongen. Maar zijn schilderijen verdienen eveneens de aandacht. In zijn genrestukken en portretten vervagen de grenzen tussen autonome schilderkunst en opdrachtsituatie. In de portretopdrachten die hij tot nu toe heeft uitgevoerd, manoeuvreert hij voortdurend tussen vrijheid en gebondenheid. Zijn genrestukken zijn in alle opzichten eigentijds. De schilder kiest voor invalshoeken die het moderne leven reflecteren en tegelijkertijd sluiten zijn aanpak, werkwijze en onderwerpkeuze nauw aan bij het werk van de zeventiende-eeuwse genreschilders."Evert Thielen-Herschepping van de werkelijkheid" laat de lezer kennis maken met het leven en werk van Evert Thielen.

Wil je het boek lezen?Evert Thielen. Herschepping van de werkelijkheid HB in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim van der Beek. Lezen Evert Thielen. Herschepping van de werkelijkheid HB Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN