Dementie en psychiatrie

Dementie en psychiatrie - Theo Hazelhof | Tiliboo-afrobeat.com

...ie betekent veranderingen en aanpassingen van iedereen die erbij betrokken is ... Promotie | Psychische stoornis of frontotemporale dementie ... ... . Onze ervaring is dat mensen in een dergelijke situatie veel steun hebben aan elkaar. Het met elkaar kunnen praten over situaties en problemen waar men mee te maken heeft, zorgen en onzekerheden geeft rust en bovenal geeft het een gevoel er niet alleen voor te staan. Dementie en psychiatrie 3e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036812313 De geheel geactualiseerde tweede druk is een systematisc ... PDF Dementie en psychiatrie ... . ISBN 9789036812313 De geheel geactualiseerde tweede druk is een systematische handleiding waarin eerst de gedragsproblemen worden besproken en daarna de combinatie dementie en psychiatrische problematiek.Per hoofdstuk behandelen de auteurs een beschrijving van de aandoening (of combinaties van aandoeningen) en ... Op dementie gelijkende psychiatrische ziektebeelden Een aantal psychiatrische ziektebeelden worden veelvuldig verward met dementie. Dit komt doordat deze ziektebeelden veel overeenkomstig...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Hazelhof
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dementie en psychiatrie.pdf

OMSCHRIJVING

Dementie en psychiatrie 3e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036812313 De geheel geactualiseerde tweede druk is een systematische handleiding waarin eerst de gedragsproblemen worden besproken en daarna de combinatie dementie en psychiatrische problematiek.Per hoofdstuk behandelen de auteurs een beschrijving van de aandoening (of combinaties van aandoeningen) en vervolgens de valkuilen die professionals kunnen tegenkomen. Ook geven zij aanwijzingen voor de juiste benadering, inclusief een overzichtelijk stappenplan. Het boek bevat veel verhelderende oefenstof.

Wil je het boek lezen?Dementie en psychiatrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Hazelhof. Lezen Dementie en psychiatrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN