Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie

Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie - G.H. Mellema | Tiliboo-afrobeat.com

...erk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie 6e druk is een boek van G ... Medische terminologie anatomie en fysiologie 9789036817660 ... ... .H. Mellema uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036817660 Dit leerboek geeft uitleg over de belangrijkste anatomische termen en brengt ze met elkaar in verband. Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikte termen. Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken. Medische term ... Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en ... ... . Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken. Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikt...

INFORMATIE

AUTEUR
G.H. Mellema
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie.pdf

OMSCHRIJVING

Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie 6e druk is een boek van G.H. Mellema uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036817660 Dit leerboek geeft uitleg over de belangrijkste anatomische termen en brengt ze met elkaar in verband. Het boek is bedoeld voor professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg voor wie medische terminologie geen uitgebreid onderdeel van hun opleiding was. Bijvoorbeeld doktersassistenten, medisch secretaresses en medewerkers van een GGD of Arbodienst. Ook voor professionals in andere sectoren die vanuit hun functie worstelen met de betekenis van medische termen, biedt het boek uitkomst. Zoals voor medewerkers van zorgverzekeraars en overheden. Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikte termen. Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken.Auteur G.H. Mellema is van oorsprong huisarts. Hij werkte bij verschillende zorgverzekeraars en heeft jarenlange ervaring in het opleiden van medisch secretaresses en doktersassistentes.

Wil je het boek lezen?Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.H. Mellema. Lezen Basiswerk AG - Medische terminologie anatomie en fysiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN