Zo Koop Je een Huis in Spanje

Zo Koop Je een Huis in Spanje - Marleen de Vijt | Tiliboo-afrobeat.com

...je een huis in Spanje Het doel van dit boek is om de meest gestelde vragen over kopen in Spanje te beantwoorden ... Marleen De Vijt: Zo Koop Je een Huis in Spanje ... . Niet alleen de voordehandiggende juridische en administratieve vragen maar ook de praktische vragen. Zo koop je een huis in Spanje Recent is er een nieuw boek verschenen voor aspirant-kopers van een (tweede) huis in Spanje. Dit praktische boek is geschreven door een gepassioneerde makelaar. De auteur vertelt je alles wat je moet weten over de verschillende Spaanse Costa´s en eilanden maar ook bijv ... Zo koop je een huis in Spanje - Ilse Dragon ... . De auteur vertelt je alles wat je moet weten over de verschillende Spaanse Costa´s en eilanden maar ook bijvoorbeeld over verhuren en rendement halen, ... Ben je op zoek naar een huis Spanje te koop en wil je hier graag heen verhuizen? Wat leuk dat je zo'n grote stap gaat nemen en van dit fantastische land gaat genieten! Bij het uitzoeken van een huis in Spanje komt echter wel wat kijken. In dit artikel leggen we je uit welke stap...

INFORMATIE

AUTEUR
Marleen de Vijt
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Zo Koop Je een Huis in Spanje.pdf

OMSCHRIJVING

WAAROM dit boek lezen?1. jouw droom is een huis in Spanje kopen2. je staat aan het begin van je zoektocht en je zoekt inspiratie3. je bent al gevorderd in je aankooptraject en zoekt informatie4. je bent klaar om te kopen en hebt behoefte aan een stappenplan5. je wil geen kat in een zak kopen6. je wil vooral niet teveel betalenDAAROMOver de auteur:Marleen ademt Spanje. Zoals een echte expert betaamt, durft ze ook over de negatieve zaken vertellen.Precies dat maakt haar tot een echt gewaarde expert. Marleen baseert zich op eigen ervaring, heefteen cut the crap mentaliteit en zal u ook vertellen wanneer het niet goed om vastgoed x of y aan te kopen.Marleen verliest nooit de belangen van de kopers uit het oog.

Wil je het boek lezen?Zo Koop Je een Huis in Spanje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marleen de Vijt. Lezen Zo Koop Je een Huis in Spanje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN