Seksuele Problemen Bij Het Vrijen

Seksuele Problemen Bij Het Vrijen - Maureen Luyens | Tiliboo-afrobeat.com

... helft van de vrouwen heeft pijn bij het vrijen, bij mannen komt dit veel minder vaak voor ... Pijnlijke gemeenschap bij vrouwen | Mens en Gezondheid ... ... . De plek, de soort en de duur van de ... Op deze website vind je informatie, testjes, oefeningen, tips en ervaringsverhalen rond seks. Ook is er aandacht voor seksuele problemen en hoe je deze kan oplossen. Er is extra informatie voor mensen met ... Bij problemen met de erectie kan het gaan om moeite om een stijve penis (erectie) te krijgen of moeite om een penis stijf te houden tijdens het vrijen. In het laatste geval kan het ook moeilijk zijn om de erectie lang genoeg vast te houden ... Seksuele problemen bij de vrouw - Isala ... . In het laatste geval kan het ook moeilijk zijn om de erectie lang genoeg vast te houden om een orgasme te bereiken. Problemen met de erectie kunnen dus ook zorgen voor orgasmeproblemen. Seksuele problemen bij vrouwen zijn bijvoorbeeld geen zin hebben in vrijen, niet of moeilijk seksueel opgewonden raken, of pijnklachten bij de coïtus (gemeenschap). Seksuele problemen Seksuele problemen Te veel of te...

INFORMATIE

AUTEUR
Maureen Luyens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Seksuele Problemen Bij Het Vrijen.pdf

OMSCHRIJVING

Seksuele problemen zijn moeilijk bespreekbaar. Ze zitten ook vaak achter andere klachten verscholen. Ze liggen op de grens van het medische en het psychologische domein en vragen een heel specifieke aanpak. Dit boek staat eerst stil bij de diagnose en bespreekt dan de mogelijke oorzaken. Daarna worden na behandelingen voorgesteld. Seksuele opdrachten vormen daarbij een belangrijk onderdeel.Het boek is in de eerste plaats bestemd voor hulpverleners, maar hulpvragers kunnen het meelezen.Maureen Luyens is werkzaam als psycho-loge, seksuologe en relatietherapeute in het Universitair Ziekenhuis van Leuven. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring met paren met seksuele en relationele moeilijkheden. Zij doceerde jarenlang seksuologie aan de Universiteit Antwerpen.Paul Smits is huisarts.

Wil je het boek lezen?Seksuele Problemen Bij Het Vrijen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maureen Luyens. Lezen Seksuele Problemen Bij Het Vrijen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN