Poppy & Claude

Poppy & Claude - Laurie Frankel | Tiliboo-afrobeat.com

...n Claude. Laurie Frankel schreef met Poppy & Claude een roman over ouderschap, en de sprong in het diepe die dat is: kinderen groeien niet altijd op zoals verwacht, en geheimen kunnen nooit eeuwig verborgen gehouden worden, hoe vurig iedereen dat ook wenst ... Poppy Claud Profielen | Facebook ... . Frankel is zelf ook moeder van een transgenderkind. Rosie en Penn hopen na vier zonen vurig op een dochter, maar krijgen weer een ... Poppy & Claude. 5.5K likes. Fun reads related to parenting. Like most of you, I read articles and social media posts from friends and colleagues who have points of view different than my own. Laurie Frankel schreef met Poppy & Claude een roman over ouderschap, en de spr ... Poppy en Claude van Laurie Frankel | Boek en recensies ... ... . 5.5K likes. Fun reads related to parenting. Like most of you, I read articles and social media posts from friends and colleagues who have points of view different than my own. Laurie Frankel schreef met Poppy & Claude een roman over ouderschap, en de sprong in het diepe die dat is: kinderen groeien niet altijd op zoals verwacht, en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurie Frankel
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Poppy & Claude.pdf

OMSCHRIJVING

Laurie Frankel schreef met Poppy & Claude een roman over ouderschap, en de sprong in het diepe die dat is: kinderen groeien niet altijd op zoals verwacht, en geheimen kunnen nooit eeuwig verborgen gehouden worden, hoe vurig iedereen dat ook wenst. Frankel is zelf ook moeder van een transgenderkind. Rosie en Penn hopen na vier zonen vurig op een dochter, maar krijgen weer een jongen. Maar Claude is anders dan zijn broers. Op een dag trekt hij een jurk aan en wil hij een handtasje meenemen naar de crèche: als hij groot wordt, wil hij een meisje worden. Rosie en Penn raken daarvan niet in paniek: kinderen hebben fases en doen-alsof hoort erbij. Ze gaan er vol overgave in mee. Maar voor ze het weten, is Claudes gedrag een geheim van de familie geworden. En geheimen komen op een dag uit.

Wil je het boek lezen?Poppy & Claude in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurie Frankel. Lezen Poppy & Claude Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN