Patrick Bowers - De dame - Patrick Bowers 5

Patrick Bowers - De dame - Patrick Bowers 5 - Steven James | Tiliboo-afrobeat.com

... Bowers - De dame - Patrick Bowers 5 (Paperback) ... De dame - paperback - Steve James, Willem Keesmaat, Boek ... ... . Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bowers een onderzoek in naar een dubbele moord in... De politie denkt aan een Dahmer-copycat, maar FBI-agent Patrick Bowers vermoedt dat dit meer is dan een ode aan de kannibaal. Wanneer hij ontdekt dat de misdaden verwijzen naar de grootste en meest macabere moordenaars in de geschiedenis, loopt het onderzoek uit op een nachtmerrie van manipulatie, wreedheid en terreur. Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bow ... Steven James Boeken kopen? Kijk snel! - bol.com | de ... ... . Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bowers een onderzoek in naar een dubbele moord in een afgelegen stadje in het noord-westen van Wisconsin: helemaal niet de complexe zaak waar hij zich doorgaans in va...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven James
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Patrick Bowers - De dame - Patrick Bowers 5.pdf

OMSCHRIJVING

Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bowers een onderzoek in naar een dubbele moord in een afgelegen stadje in het noord-westen van Wisconsin: helemaal niet de complexe zaak waar hij zich doorgaans in vastbijt. Maar dan stuit hij op een cybercomplot. Er lopen lijnen van spionagezaken uit de tijd van de Koude Oorlog naar de huidige spanningen in het Midden-Oosten. Terwijl Bowers de kluwen ontwart, wordt hij geconfronteerd met oude, amper geheelde wonden uit zijn eigen verleden.

Wil je het boek lezen?Patrick Bowers - De dame - Patrick Bowers 5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven James. Lezen Patrick Bowers - De dame - Patrick Bowers 5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN