Omarm Het Leven

Omarm Het Leven - R. Vendeville | Tiliboo-afrobeat.com

...aarom het leven' Filosoof Martin Hägglund Religie laat de mensen geloven in een leven ná dit leven, maar het is zaak om in dít leven te geloven, zegt de Zweedse filosoof Martin Hägglund ... bol.com | Omarm Het Leven, R. Vendeville | 9789069637631 ... ... . Omarm Het Leven 1e druk is een boek van R. Vendeville uitgegeven bij Altamira-Becht. ISBN 9789069637631 Ziekte en sterven kunnen het leven verrijken Mental coach Ren Vendeville laat in Omarm het leven zien wat er met een mens gebeurt als hij geconfronteerd wordt met ziekte en sterven. Waarom wij onze website 'omarm het leven' noemen: Wij willen duidelijk maken hoe veelzijdig het leven is. Alleen wanneer men het leven, met alles wat er omheen en in is en alle mogelijkhe ... Omarm het leven - Uitgeverij Panta Rhei ... . Waarom wij onze website 'omarm het leven' noemen: Wij willen duidelijk maken hoe veelzijdig het leven is. Alleen wanneer men het leven, met alles wat er omheen en in is en alle mogelijkheden ervan kan omhelzen, kan men werkelijk gelukkig zijn. Het begint met van jezelf houden! Omarm het leven bevat een bijzondere tekst voor e...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Vendeville
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Omarm Het Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Omarm Het Leven 1e druk is een boek van R. Vendeville uitgegeven bij Altamira-Becht. ISBN 9789069637631 Ziekte en sterven kunnen het leven verrijkenMental coach RenVendeville laat in Omarm het leven zien wat er met een mens gebeurt als hij geconfronteerd wordt met ziekte en sterven. 'Door de emoties die dan opkomen de ruimte te geven, verrijken we ons leven,' stelt hij,'en dat zal de wens zijn van iedere dierbare die je is voorgegaan in dit proces.'Aan de hand van aangrijpende en herkenbare praktijkvoorbeelden leert Vendeville one dat niemand bij ziekte en overlijden machteloos hoeft toe te kijken, maar dat ieder zich nuttig kan maken. Daarvoor reikt hij communicatietechnieken aan en ook demonstreert hij hoe we met behulp van ontspanningstechnieken, visualisatie en creatieve uitingsvormen zieken en stervenden kunnen steunen, en bovendien nabestaanden kunnen bijstaan in hun rouwproces. Het boek sluit af met een checklist van alle praktische punten die aan de orde komen: van donorcodicil tot notari le akte en van condoleance tot verzekering. Omarm het leven is daardoor niet alleen een bron van inzicht, maar tevens een waardevol handboek voor iedereen die, al dan niet professioneel, met zieken en stervenden heeft te maken.RenVendeville begeleidt in zijn dagelijks leven terminaal zieken en geeft daarnaast trainingen en workshops aan medewerkers uit de reguliere en niet-reguliere zorg.

Wil je het boek lezen?Omarm Het Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Vendeville. Lezen Omarm Het Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN