OEE voor operators en managers

OEE voor operators en managers - Bert Teeuwen | Tiliboo-afrobeat.com

...r operators en managers (Paperback). OEE (Overall Equipment Effectiveness) is een krachtig instrument om de prestatie van machines te berekenen ... OEE voor het productieteam - Procesverbeteren.nl ... .... 'OEE voor operators en managers, op zoek naar de verborgen machinecapaciteit met Overall Equipment Effectiveness' door Bert Teeuwen, Twan Kersten - Onze prijs: €24,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, woensdag in huisGratis verzending. OEE voor operators en managers op zoek naar de verborgen machinecapaciteit met Overall Equipment Effectiveness Auteurs: Bert Teeuwen en Twan Kersten 1e druk ... graden binnen de OEE en de verdieping naar de verschillende types machine-verliezen zoals korte stops, geplande stilstanden, enzovoorts. OE ... OEE voor operators en managers door Bert Teeuwen & Twan ... ... ... graden binnen de OEE en de verdieping naar de verschillende types machine-verliezen zoals korte stops, geplande stilstanden, enzovoorts. OEE voor operators en managers 1e druk is een boek van Bert Teeuwen uitgegeven bij Yokoten. ISBN 9789081503624 OEE (Overall Equipment Effectiveness) is een krachtig instrument om de prestatie van machines te berekenen. Meer...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Teeuwen
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
OEE voor operators en managers.pdf

OMSCHRIJVING

OEE (Overall Equipment Effectiveness) is een krachtig instrument om de prestatie van machines te berekenen. Meer nog is het een instrument om de verborgen machineverliezen zichtbaar te maken. OEE laat het verbeterpotentieel van uw machine zien. Een prima start voor continu verbeteren.Dit boek legt helder de OEE uit. Naast de theorie en rekensommen bevat het een aantal praktijkverhalen bij aansprekende bedrijven, zoals Vrumona, Philips, HJ Heinz, Refresco en Akzo Nobel.

Wil je het boek lezen?OEE voor operators en managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Teeuwen. Lezen OEE voor operators en managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN