Mondslijmvliesafwijkingen

Mondslijmvliesafwijkingen - Isaac van der Waal | Tiliboo-afrobeat.com

...ijmvliesafwijkingen geeft een helder overzicht van de diagnostiek en behandeling van veelvoorkomende mondslijmvliesafwijkingen ... Mondslijmvliesafwijkingen - Isaäc van der Waal - (ISBN ... ... . Het is bedoeld voor gebruik in de dagelijkse praktijk, maar is ook zeer geschikt als naslagwerk. Dit boek geeft een helder overzicht van de diagnostiek en behandeling van veelvoorkomende mondslijmvliesafwijkingen. Het is bedoeld voor gebruik in de dagelijkse praktijk, maar is ook zeer geschikt als naslagwerk. Het richt zich op een breed scala aan gezondheidsprofessionals, zoals mondhygiënisten, tandartsen, mond-, kaak- en aangezic ... Mondslijmvliesafwijkingen | Isaäc van der Waal - Doorbraak ... ... . Het richt zich op een breed scala aan gezondheidsprofessionals, zoals mondhygiënisten, tandartsen, mond-, kaak- en aangezichtschirurgen, dermatologen en keel-, neus- en ... Mondslijmvliesafwijkingen, handboek voor de praktijk is ingedeeld op basis van de klinische presentatie van de afwijkingen. Zo zijn er verschillende hoofdstukken voor overwegend witte, wit...

INFORMATIE

AUTEUR
Isaac van der Waal
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mondslijmvliesafwijkingen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een helder overzicht van de diagnostiek en behandeling van veelvoorkomende mondslijmvliesafwijkingen. Het is bedoeld voor gebruik in de dagelijkse praktijk, maar is ook zeer geschikt als naslagwerk. Het richt zich op een breed scala aan gezondheidsprofessionals, zoals mondhygiënisten, tandartsen, mond-, kaak- en aangezichtschirurgen, dermatologen en keel-, neus- en oorartsen.Mondslijmvliesafwijkingen, handboek voor de praktijk is ingedeeld op basis van de klinische presentatie van de afwijkingen. Zo zijn er verschillende hoofdstukken voor overwegend witte, wit-rode en rode afwijkingen. En zijn er hoofdstukken die gewijd zijn aan afwijkingen die zich voordoen op het tandvlees, de tong of de lippen. Het inleidende hoofdstuk gaat in op de vraag wanneer en hoe te verwijzen naar een meer deskundige specialist, en hoe de patiënt daarin betrokken kan worden.Isaäc van der Waal werd in 1979 hoogleraar in de Orale Pathologie aan de Vrije Universiteit. Van 1989 tot 2011 was hij hoofd van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het VUmc/ACTA. Hij droeg bij aan ruim 400 wetenschappelijke publicaties en schreef verschillende leerboeken en atlassen op het gebied van mond- en kaakaandoeningen.

Wil je het boek lezen?Mondslijmvliesafwijkingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isaac van der Waal. Lezen Mondslijmvliesafwijkingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN