Leven in balans

Leven in balans - Judith Flapper | Tiliboo-afrobeat.com

...in je leven vinden lijkt af en toe wel een van de grootste uitdagingen in het leven ... Zorg, werk en leven in balans - Kind en Ziekenhuis ... . Vaak lukt het ons om om te gaan met die prikkels. Maar soms voelt het alsof, wat je ook doet, je leven in de verkeerde richting blijft gaan (tenminste, ik heb van die momenten). Wij zijn een groepering van coaches, consults en therapeuten voor meer balans in je leven, rust en energie. Volg onze lezingen, workshops en events. Meer balans in je leven kun je alleen bereiken als je weet wat je leven uit balan ... Kinesiologie - Leren door bewegen - Leven in balans ... . Meer balans in je leven kun je alleen bereiken als je weet wat je leven uit balans brengt. Mindmapping is een fijne methode om zicht te krijgen op je gedachten en daarmee de factoren die de disbalans veroorzaken te ontdekken. Het kost weinig tijd en het effect is vaak groot. Begin nu direct. Ga rustig zitten en pak een pen en vel papier. Stel ... Welkom bij Praktijk Leven in Balans, een praktijk voor natuurgeneeskunde te Beek (gem. Montferland), G...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Flapper
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven in balans.pdf

OMSCHRIJVING

Leven in balans is de kunst verstaan om steeds opnieuw terug te keren naar je natuurlijke, blije en vredige staat van zijn. Je bent gewoon gelukkig en verwelkomt wat er op je pad komt. Omdat je je persoonlijke missie kent en van daaruit durft te leven. Arjen Houterman en Judith Flapper (coaches, trainers, communicatiespecialisten én levenspartners) ontwikkelden een nieuwe mensbenadering die uitgaat van twee soorten eigenschappen. Aan de ene kant je aangeleerde eigenschappen en aan de andere kant je aangeboren eigenschappen die horen bij je persoonlijke missie.Waarvoor ben je hier eigenlijk op aarde? Dat is voor iedereen net even anders en de meeste mensen zijn zich daar nauwelijks van bewust. De eigenschappen die horen bij jouw persoonlijke missie vormen jouw unieke licht. Die wil je niet afleren en dat kan ook niet. Wat je wel kunt afleren zijn je aangeleerde eigenschappen ofwel drijfveren. Die zijn in de loop van je leven ontstaan door invloed van je omgeving. Ze helpen je te zijn wie je in jouw ogen of de ogen van anderen zou moeten zijn. Dit boek helpt je het onderscheid te maken tussen drijfveren en je werkelijke missie. Met veel tips, oefeningen en persoonlijke voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Leven in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Flapper. Lezen Leven in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN