Jan, Jans en de kinderen / 50

Jan, Jans en de kinderen / 50 - Jan Kruis | Tiliboo-afrobeat.com

...ns en de kinderen hadden dit jaar een huisje geboekt in Spanje, maar hebben dit moeten annuleren ... De 173 beste afbeeldingen van Jan Jans en de Kinderen ... ... . Ook de familie Tromp blijft thuis. Tja, we moeten er even aan wennen met z'n allen, maar met het motto van Jans: 'Ga op zoek naar KLEIN GELUK' komt het helemaal goed deze zomer. De strip 'Jan, Jans en de Kinderen' verschijnt nog altijd wekelijks in de Libelle. Sinds 1999 wordt hij getekend door medewerkers van de Studio Jan Kruis. Jan Kruis zelf tekent alleen nog de avonturen van zijn striphelden voor goede doelen, zoals de ... Jan, Jans en de kinderen - Stripboeken ... . Jan Kruis zelf tekent alleen nog de avonturen van zijn striphelden voor goede doelen, zoals de Leprastichting. Het begin van Jan, Jans en de kinderen. In 1970 tekende Jan Kruis de eerste aflevering van Jan, Jans en de kinderen voor de Libelle. Vol goede moed begon hij met de familie van Jan en Jans, maar al bij de...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kruis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jan, Jans en de kinderen / 50.pdf

OMSCHRIJVING

Het nieuwe gouden album van Jan, Jans en de Kinderen. Een bijzondere uitgave van goud, het nieuwe album van Jan, Jans en de Kinderen! Jan Kruis bedacht 42 jaar geleden een strip over een doodgewone familie voor Libelle. Jan, Jans en de kinderen werd een doorslaand succes. Bijna iedereen in Nederland heeft herinneringen aan de strip. Uitdrukkingen als hoi pipeloi en je-weet-wel-kater zijn gemeengoed geworden.

Wil je het boek lezen?Jan, Jans en de kinderen / 50 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kruis. Lezen Jan, Jans en de kinderen / 50 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN