Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases

Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases - Bronis Verhage | Tiliboo-afrobeat.com

...ndslagen van de marketing hoort een aanvullend werkboek met actuele cases ... Grondslagen Van De Marketing - Pdf ... . Het heeft dezelfde hoofdstukindeling als het keerboek. Ieder hoofdstuk bevat een set meerkeuzevragen en een aantal open opgaven, gevolgd door casuïstiek over het onderwerp van het betreffende hoofdstuk. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Grondslagen van de marketing, werkboek en cases, geschreven door Bronis Verhage & Eric Boot. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de i ... Grondslagen van de marketing Werkboek… - voor €29,95 ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over marketing, grondslagen van de marketing, verhage, samenvatting, bronis verhage, 8e druk, media informatie en ... Koop Grondslagen van de marketing werkboek en cases van Verhage, Bronis, Boot, Eric, Riege...

INFORMATIE

AUTEUR
Bronis Verhage
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases.pdf

OMSCHRIJVING

Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases 1e druk is een boek van Bronis Verhage uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001818654 Grondslagen van de marketingGrondslagen van de marketing is in het hoger onderwijs sinds jaar en dag de meest gebruikte inleiding in het vakgebied Marketing. De titel is uitgegroeid tot een merknaam op zich. Als geen ander slaagt de auteur erin jou passie voor het vak bij te brengen. Met Grondslagen van de marketing leer je hoe je met creatieve ideeën en de juiste klantgerichte houding een uitdagend commercieel werkterrein instapt. Daarbij is de methode optimaal afgestemd op de zelfstudie, de eisen van het beroepenveld en de Nederlandse situatie.In de 8e editie is op veler verzoek meer aandacht aan actuele thema’s, zoals online marketing en social media besteed. De opbouw van het boek is intact gebleven, waarbij het hoofdstuk over strategie is ingekort en toegankelijker gemaakt. De voorbeelden en cases zijn vervangen, waarbij rekening gehouden is met de verschillende branches in zowel off- als online omgevingen. Het werkboek is stevig aangepast. Vrijwel overal zijn de cases vervangen door actuele en aansprekende praktijkcases die de structuur van het tekstboek nauwgezet volgen.

Wil je het boek lezen?Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bronis Verhage. Lezen Grondslagen van de marketing - Werkboek en cases Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN