Economische experimenten

Economische experimenten - Roel Grol | Tiliboo-afrobeat.com

...e x p e r t i s e c e n t r u m h e e f t v a n e e n a a n t a l e x p e r i m e n t e n i n s t r u c t i e m a t e r i a a l o p ... PDF Download Economische experimenten | BANK72 PDF ... ... Het expertisecentrum heeft van een aantal experimenten instructiemateriaal op video gemaakt. Economische experimenten is bruikbaar naast elke economiemethode en bevat alles om direct met een experiment te kunnen beginnen. Deze experimenten dagen leerlingen en studenten uit om in groepsverband basiskennis te verwerven over economische begrippen en concepten. Centraal hierbij staat telkens het opdoen van een eigen ervaring in de les. Economische experimenten richt zich op docenten algeme ... Economische experimenten , Roel Grol | ISBN: 9789462872042 ... . Centraal hierbij staat telkens het opdoen van een eigen ervaring in de les. Economische experimenten richt zich op docenten algemene economie in zowel het voortgezet onderwijs, als het hoger economisch beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs. Economische experimenten is bruikbaar naast elke economiemethode en bevat alles om direct met een experiment te kunnen beginnen. Elk experiment is daar ook voorzien...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Grol
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Economische experimenten.pdf

OMSCHRIJVING

Economische experimenten 2e druk is een boek van Roel Grol uitgegeven bij Uitgeverij van Vlimmeren B.V.. ISBN 9789462872042 Economische experimenten bevat 14 experimenten voor klassikaal economieonderwijs. Het boek richt zich opdocenten algemene economie in zowel het voortgezet onderwijs, als het hoger economisch beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs.De 14 experimenten in dit boek zijn geïnspireerd op eerder werk van en onderzoek door economiecollega's wereldwijd. De experimenten zijn zorgvuldig geselecteerden doorontwikkeld voor gebruik in een Nederlandse onderwijscontext. Economische experimenten is bruikbaarnaast elke economiemethode en bevat alles om direct met een experiment te kunnen beginnen.Deze experimenten dagen leerlingen en studenten uit om in groepsverband basiskennis te verwerven over economische begrippen en concepten. Centraal hierbijstaat telkens het opdoen van een eigen ervaring in de les.Om te komen tot deze ervaring, de ervaring in relatie te brengen met de economische theorie en zo ook betekenis te geven, is de rol van de docent erg belangrijk. Een goedeinstructie, begeleiding en nabespreking van elk experiment is essentieel. De docent vervult daarbij de rollen vaninitiator, begeleider en debriefer van een experimenteel proces. Deze stappen staan bij elk experiment uitgebreid beschreven, evenals suggesties voor varianten van elkexperiment.

Wil je het boek lezen?Economische experimenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Grol. Lezen Economische experimenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN