De Kozakkentuin

De Kozakkentuin - Jan Brokken | Tiliboo-afrobeat.com

...kkentuin. In De Kozakkentuin beschrijft Jan Brokken de bijzondere vriendschap tussen Alexander von Wrangel en Fjodor Michaïlovitsj Dostojevski ... De kozakkentuin | Boeken ... . De levensgeschiedenis van de familie Von Wrangel werd door Brokken eerder beschreven in zijn magistrale Baltische zielen. De nazaten van de familie attendeerden Brokken op de vriendschap tussen Alexander en Dostojevski. De Kozakkentuin, ¬ de naam van de datsja waar Alexander en Fjodor vele zomers doorbrengen, is een meeslepend epos, uitermate soepel verteld. Met de gave voor inleving die wij van Brokken kennen, de gave waarmee hij in De vergelding de oorlog in Rhoon beschreef, brengt hij in De Koz ... De kozakkentuin - Jan Brokken - (ISBN: 9789045030173) | De ... ... . Met de gave voor inleving die wij van Brokken kennen, de gave waarmee hij in De vergelding de oorlog in Rhoon beschreef, brengt hij in De Kozakkentuin de vriendschap tussen Alexander en Fjodor tot leven. De kozakkentuin - Jan Brokken 2015 . Samenvatting : Het verhaal speelt zich af in Rusland en begint ermee dat Alexander von Wrangel aanwezig is bij de executie van Fjodor Dostojevski. Fjodor was veroordeeld tot de doodstraf vanwege het verspreiden van opstandige ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Brokken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Kozakkentuin.pdf

OMSCHRIJVING

In De Kozakkentuin beschrijft Jan Brokken de bijzondere vriendschap tussen Alexander von Wrangel en Fjodor Michajlovitsj Dostojevski. De levensgeschiedenis van de familie Von Wrangel werd door Brokken eerder beschreven in zijn magistrale Baltische zielen. De nazaten van de familie attendeerden Brokken op de vriendschap tussen Alexander en Dostojevski. Er bleek een verzameling documenten, memoires en brieven bewaard te zijn gebleven. Brokken verdiepte zich in dit rijke archief en schreef een boek over deze vriendschap, die bijna een kwart eeuw heeft geduurd. Met grote verbeeldingskracht reconstrueert Brokken de wereld waarin beide jongemannen leefden, werkten en beminden, met verve schetst hij de turbulente gebeurtenissen in het Rusland van de tweede helft van de negentiende eeuw.

Wil je het boek lezen?De Kozakkentuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Brokken. Lezen De Kozakkentuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN