Contact

Contact - Maarten Inghels | Tiliboo-afrobeat.com

...een vraag? Bel of bezoek ons. Of neem online contact op met ons via Twitter, Facebook, Ziggo Community of e-mail ... Contact | Whirlpool ... . Heb jij een vraag over een product of dienst van T-Mobile of T-Mobile Thuis? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op, bijvoorbeeld via chat. Wil je contact met ons opnemen? Hieronder vind je de mogelijkheden. Je kunt hier ook je adreswijziging doorgeven of laten weten dat je even niet kunt doneren. Via onze social mediakanalen en e-mail mogen we je vanwege privacyredenen helaas niet verder helpen met medisc ... Contact - Sanquin ... . Via onze social mediakanalen en e-mail mogen we je vanwege privacyredenen helaas niet verder helpen met medische vragen. Hiervoor kun je contact opnemen met de Donorinformatielijn. Contact. Hoe kunnen wij u help...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Inghels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Contact.pdf

OMSCHRIJVING

Met Contact verbindt Maarten Inghels (1988) nieuwe poëzie, beeld en performance. Zijn gedichten verschenen als tatoeage ("Honger'), als enquête waarin hij de staat van de samenleving opvroeg ("Volksbevraging'), en werden geplant met eetbare zaadjes ("Wanneer wij zomer zaaien in elkaar'). Ook maakte Inghels een voettocht langs de Schelde van bron tot monding, om de stroom te controleren op onregelmatigheden en oneffenheden. Met "The Invisible Route' publiceerde hij een kaart met daarop alle camera's in Antwerpen en de laatste route om onzichtbaar door de stad te dwalen.Wij zijn een wandelaaronder de wandelaars, verloren gelopen in elkaar.Wij zijn de levende tijd. Wij hebben emmerslicht en lijm nodig, de heling van verbeelding.

Wil je het boek lezen?Contact in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Inghels. Lezen Contact Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN