Stilzitten als een kikker

Stilzitten als een kikker - Eline Snel | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij Stilzitten als een kikker. Aandacht hebben voor jezelf, voor je lijf ... Stilzitten als een kikker - Semmie Sprekend Spel & Training ... . Wat een eye opener. Niet alleen voor kinderen, ook voor mama :) Stilzitten als een Kikker zit vol met handige oefeningen zoals de Spaghetti Test en de Piekerfabriek, om die eindeloze stroom van gedachten te laten voor wat ze zijn en gewoon te zijn. Eline Snel komt na 'Stilzitten als een kikker' met een follow-up: het 'Werkboek stilzitten als een kikker'. Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentre ... Stilzitten als een kikker - Jouw aandacht werk(t)boek ... ... . Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Downloads bij Stilzitten als een kikker. Om de oefeningen te downloaden vragen we je onderstaande gegevens in te vullen. Naam: E-mail adres: Nogmaals e-mail adres: We gebruiken je e-mail adres om je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eline Snel
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Stilzitten als een kikker.pdf

OMSCHRIJVING

''Stilzitten als een kikker' van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Honderdduizenden kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn. Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel 'Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders'. Van de Nederlandse editie van 'Stilzitten als een kikker' zijn al ruim 40.000 exemplaren verkocht; wereldwijd 600.000 exemplaren, met als koplopers Frankrijk (ruim 300.000) en de VS (ruim 120.000). Het boek verschijnt in 18 talen.

Wil je het boek lezen?Stilzitten als een kikker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eline Snel. Lezen Stilzitten als een kikker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN