Leven in het licht

Leven in het licht - S. Gawain | Tiliboo-afrobeat.com

...en Cerrone, Leven in Licht, praktijk voor natuurlijk genezen in twente ... NUcheckt: Kunnen mensen leven van licht en lucht alleen ... ... . Paranormaal energetisch therapeut, direct naar de kern, snelle resultaten voor kinderen en volwassenen. LEVEN IN HET LICHT We kunnen kanaal zijn voor de creatieve energie en kracht in de kosmos. Hoe? Door te leren naar onze intuïtie te luisteren en ernaar te leven - zelfs wanneer dat indruist tegen bestaande patronen, normen en verwachtingen. Leven in het licht (Paperback). Antoine Kop geboren in 1947, zangped ... Leven in het volle Licht - Voorbij Verlichting ... . Leven in het licht (Paperback). Antoine Kop geboren in 1947, zangpedagoog, spiritueel werker en dirigent.Muziek is een universele taal en heeft de... Jackelien Cerrone, praktijk Leven in Licht, Hengelo, Overijssel, Netherlands. 1,3 d. vind-ik-leuks. Mijn naam is Jackelien Cerrone, ik ben energetisch therapeut. Niet in die zin dat ik bij alles wat ik doe de eeuwig...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Gawain
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Leven in het licht.pdf

OMSCHRIJVING

LEVEN IN HET LICHTWe kunnen kanaal zijn voor de creatieve energie en kracht in de kosmos. Hoe? Door te leren naar onze intuïtie te luisteren en ernaar te leven - zelfs wanneer dat indruist tegen bestaande patronen, normen en verwachtingen. We krijgen zo meer voldoening in onze bezigheden, worden actiever en creatiever, en zullen merken dat ook onze omgeving die positieve verandering ondergaat. Hoe we dit kunnen bereiken wordt door de schrijvers in deze uitgave duidelijk gemaakt. Wie zijn intuïtie wil ontwikkelen en haar met optimaal gebruik van eigen creatieve vermogens wil leren volgen, heeft aan dit boek een prima handleiding. Zij beginnen met de uitgangspunten te verduidelijken, zoals onze intuitie, kanaal-zijn, het mannelijke en vrouwelijke in ons, en beschrijven vervolgens boe we hiernaar kunnen leven en op welke terreinen van het leven we dat kunnen doen: relaties, seksualiteit, werk en andere activiteiten, geld, gezondheid enzovoort.

Wil je het boek lezen?Leven in het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Gawain. Lezen Leven in het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN