Kosmische Chi Kung

Kosmische Chi Kung - Mantak Chia | Tiliboo-afrobeat.com

...smische chi kung leren we om uit deze onbegrensde en transpersoonlijke reservoirs van chi te tappen, waardoor we de hoeveelheid energie die ons ter beschikking staat, enorm kunnen vergroten ... Kosmische chi kung - Mantak Chia - (ISBN: 9789020243703 ... ... . Het gaat er bij kosmische chi kung om een verbinding te maken met de chi die hemel en aarde uitstralen, energie die zich buiten ons bevindt. Bij kosmische chi kung leren we om uit deze onbegrensde en transpersoonlijke reservoirs van chi te tappen, waardoor we de hoeveelheid energie die ons ter beschikking staat, enorm kunnen vergroten. Het gaat er bij kosmische chi kung om een verbinding te maken met de chi die hemel en aarde uitstralen, energie die zich buiten ons bevindt. Bij kosmische chi kung leren we om uit deze on ... Healing Dao - Inge Maassen - Werkboeken Gevorderd ... . Het gaat er bij kosmische chi kung om een verbinding te maken met de chi die hemel en aarde uitstralen, energie die zich buiten ons bevindt. Bij kosmische chi kung leren we om uit deze onbegrensde en transpersoonlijke rese...

INFORMATIE

AUTEUR
Mantak Chia
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kosmische Chi Kung.pdf

OMSCHRIJVING

De hemel en de aarde zijn doortrokken van chi. Bij kosmische chi kung leren we om uit deze onbegrensde en transpersoonlijke reservoirs van chi te tappen, waardoor we de hoeveelheid energie die ons ter beschikking staat, enorm kunnen vergroten. Het gaat er bij kosmische chi kung om een verbinding te maken met de chi die hemel en aarde uitstralen, energie die zich buiten ons bevindt. Het ontwikkelen van dit vermogen is uitermate belangrijk voor zelf-healing en essentieel bij het genezen van anderen. Als je geen verbinding kunt maken met de energiebron buiten je, zul je steeds moeten putten uit je eigen persoonlijke energievoorraad. Onze energie is van nature beperkt en kan gemakkelijk uitgeput raken. In dit boek leer je om de energieën buiten je lichaam te gaan voelen. Je leert hoe je deze energieën naar je toe kunt trekken, in je lichaam kunt absorberen en aanwenden voor zelfgenezing en het genezen van anderen. De vele kleurenillustraties geven een duidelijk beeld van het werken met deze energieën.Kosmische chi kung verbetert de gezondheid, vermindert spanningen en vertraagt veroudering.

Wil je het boek lezen?Kosmische Chi Kung in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mantak Chia. Lezen Kosmische Chi Kung Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN