Kalkmagie

Kalkmagie - W. Fouquaert | Tiliboo-afrobeat.com

...ie (Paperback). Kalkverf is weer helemaal terug!;;;Eeuwenlang was kalkverf de muurverf bij uitstek ... Kalkmagie : wolkerig effect van kalkverf versterken - YouTube ... . Eindelijk hebben decorateurs de voordelen en... Kalkmagie. Een authentieke look voor uw muren met kalk, leem en kalei. Willem Fouquaert. Kalkverf is weer helemaal terug!;;;Eeuwenlang was kalkverf de muurverf bij uitstek. Eindelijk hebben decorateurs de voordelen en pure schoonheid van kalkverf opnieuw ontdekt.;;;Decoratiespecialist Willem Fouquaert legt in dit unieke boek de oorsprong, de ... Kalkmagie ee ... Kleurmagie | Uitgeverij Lannoo ... .;;;Decoratiespecialist Willem Fouquaert legt in dit unieke boek de oorsprong, de ... Kalkmagie een authentieke look voor je muren met kalk, leem en kalei. Auteur: W. Fouquaert. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 2 reviews Delen. Boek omdraaien Auteur: W. Fouquaer...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Fouquaert
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Kalkmagie.pdf

OMSCHRIJVING

Kalkverf is weer helemaal terug!;;;Eeuwenlang was kalkverf de muurverf bij uitstek. Eindelijk hebben decorateurs de voordelen en pure schoonheid van kalkverf opnieuw ontdekt.;;;Decoratiespecialist Willem Fouquaert legt in dit unieke boek de oorsprong, de samenstelling, het gebruik en de praktische toepassingen van kalkverf haarfijn uit.;;;Met sprekende sfeer- en stap-voor-stapfoto's van Sven Everaert;;;In de stijl van het succesvolle MeubelmagieBen je het kleurtje van de slaapkamer een beetje moe, vind je dat het behang in de keuken ook wel eens aan vernieuwing toe is, maar weet je misschien niet direct wat je in de plaats wil? Of juist wel... Misschien heb je wel al een heleboel ideeën en inspiratie opgedaan en wil je eindelijk ook eens wat gaan doen met kalk, leem of kalei? Want voorbeelden van geslaagde en originele muurdecoratie met kalk- en leemproducten vinden we zowat overal. Ondertussen hebben we ook al uitvoerig gehoord van de grote troeven van kalk- en leemproducten die door hun vochtregulerende en ademende eigenschappen onze woon- omgeving aangenamer en gezonder maken... Argumenten genoeg dus om voor kalk of leem te kiezen! Maar twijfel je nog of dergelijke zaken wel in jouw bereik liggen? Geen nood! De meeste van die dingen zijn makkelijker dan ze lijken! Met wat deskundige uitleg en achtergrondinformatie krijg je ze zó onder de knie. Voor je het weet ben je bezig je interieur een authentieke look te geven met kalk of leem, of geef je je buitenmuren een nieuw leven met kalei! In dit boek leer je zonder moeite meerdere technieken voor het schilderen met kalkverf en leemverf, voor het werken met kalei op buitenmuren, maar ook gepolierde decoratietechnieken als stucco lustro en zelfs tadelakt komen aan bod! Alle technieken worden grondig uitgelegd en geïllustreerd, zodat je alles stap voor stap kunt volgen.

Wil je het boek lezen?Kalkmagie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Fouquaert. Lezen Kalkmagie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN