DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS

DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS - Julie Klassen | Tiliboo-afrobeat.com

... jongedame in het poorthuis' van Julie Klassen wordt Mariah Aubrey door haar vader het huis uitgezet om een schandaal te voorkomen ... De jongedame in het poorthuis - Julie Klassen - 9789029704298 ... . Ze neemt haar intrek in het oude poorthuis op het landgoed van haar tante. Maar dan overlijdt de tante. Kapitein Matthew Bryant komt op het landgoed wonen om een nieuwe huurder voor het pand te zoeken. Geschreven bij DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS. Als je eenmaal Julie Klassen leest dan raak je verslingerd aan haar boeken. Vooral als vrouw meen ik. Wederom is een sterke vrouw in de hoofdrol, die haar hart volgt met haar verstand en niet andersom. In ... bol.com | De jongedame in het poorthuis, Julie Klassen ... ... . Vooral als vrouw meen ik. Wederom is een sterke vrouw in de hoofdrol, die haar hart volgt met haar verstand en niet andersom. In 'De jongedame in het poorthuis' van Julie Klassen wordt Mariah Aubrey door haar vader het huis uitgezet om een schandaal te voorkomen. Ze neemt haar intrek in het oude poorthuis op het landgoed van haar tante. Maar d...

INFORMATIE

AUTEUR
Julie Klassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS.pdf

OMSCHRIJVING

Een schandaal brengt de sociale status van Mariah Aubreys familie in gevaar en daarom zet haar vader haar het huis uit. Gelukkig biedt haar tante Francesca het oude poorthuis aan om in te wonen. Mariah kan echter niet alleen op de giften van haar familie teren en begint met het schrijven van romans. Aan inspiratie geen gebrek, zeker niet als na het overlijden van haar tante, kapitein Matthew Bryant op het landgoed komt om een nieuwe huurder voor hetpand te zoeken.

Wil je het boek lezen?DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie Klassen. Lezen DE JONGEDAME IN HET POORTHUIS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN