De dood van de erfgenaam

De dood van de erfgenaam - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...we heer des huizes is de jonge Herbert, vijf jaar oud ... De Dood Van De Erfgenaam PDF Download | BANK72 PDF ... . Hij moet zijn verdriet alleen dragen, want zijn ontroostbare moeder Katharine geeft hem ten onrechte de schuld van de dood van haar man. Baldwin maakt zich zorgen om de veiligheid van de jongen als hij ziet hoe vrouwe Katharine zich van hem afkeert. Want als erfgenaam van een groot ... De dood van de erfgenaam. In het voorjaar van 1321, als hij de voorbereidingen voor zijn huwelijk met Jeanne de Liddinstone treft, sir ridder Baldwin... 'De dood van de erfgenaam' door Michael Jecks - O ... De dood van de erfgenaam door Michael Jecks (paperback ... ... ... 'De dood van de erfgenaam' door Michael Jecks - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Het e-book De dood van de erfgenaam, geschreven door Michael Jecks, koopt u bij Boeken.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De dood van de erfgenaam.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorjaar van 1321, als hij de voorbereidingen voor zijn huwelijk met Jeanne de Liddinstone treft, sir ridder Baldwin het nieuws dat Roger, heer van Throwleigh is overleden. Erfgenaam is diens zoon, de vijfjarige Herbert. Baldwin maakt zich ernstige zorgen om de jongen, vooral ook omdat zijn moeder hem verantwoordelijk houdt voor de dood van haar man. Als enkele dagen later ook Herbert bij een tragisch ongeluk om het leven komt, vermoedt sir Baldwin dat er opzet in het spel is. Samen met baljuw Simon Puttock reist hij af naar de havezaat van Throwleigh om de zaak te onderzoeken.De moord op de erfgenaam wordt zo de meest sinistere en schokkende zaak die sir Baldwin en Simon Puttock tot dan hebben moeten ontrafelen.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees ook: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?De dood van de erfgenaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen De dood van de erfgenaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN