AMERIKAANSE BURGEROORLOG 1 BEVRIJDEND LICHT

AMERIKAANSE BURGEROORLOG 1 BEVRIJDEND LICHT - Lynn Austin | Tiliboo-afrobeat.com

...ikaanse Burgeroorlog - Bevrijdend licht (Paperback) ... Amerikaanse Burgeroorlog Boek - Get Career ... . 1853. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is... Amerikaanse Burgeroorlog 1 - Bevrijdend licht. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is jong, blank en... De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij en Josephine Weatherly keert met haar moeder Eugenia terug naar hun plantage in Virginia. De oorlog heeft er zijn verwoestende sporen achte ... Austin, Lynn - Amerikaanse Burgeroorlog 1 - Bevrijdend licht ... . De oorlog heeft er zijn verwoestende sporen achtergelaten: haar vader en broer leven niet meer en van hun huis, landerijen en hun weelderige leventje is vrijwel niets meer over. Amerikaanse Burgeroorlog - Bevrijdend licht. 17,50. Verkoop door bol.com In winkelwagen Lynn Aust...

INFORMATIE

AUTEUR
Lynn Austin
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
AMERIKAANSE BURGEROORLOG 1 BEVRIJDEND LICHT.pdf

OMSCHRIJVING

1853. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is jong, blank en rijk, en wordt dag en nacht omringd door zwarte slaven die haar verzorgen en bedienen. Voor Caroline is dat de normaalste zaak van de wereld. Dat verandert wanneer ze beseft hoe wreed en onrechtvaardig slaven behandeld worden. Ze gaat zich inzetten voor afschaffing van de slavernij. Wat ze nooit had voorzien, gebeurt: ze komt tegenover haar familie, vrienden, en zelfs haar verloofde te staan.Dan breekt de burgeroorlog uit tussen de zuidelijke en de noordelijke staten, waar de slavernij al is afgeschaft. Caroline wordt verscheurd door tweestrijd. Ze is loyaal aan haar land, maar ze weet ook dat er in het zuiden alleen een einde zal komen aan de slavernij als het noorden de oorlog wint. Voor alles wil ze doen wat God van haar verlangt. Maar moet ze dan haar land en liefde verraden? Is haar overtuiging zo'n hoge prijs waard?

Wil je het boek lezen?AMERIKAANSE BURGEROORLOG 1 BEVRIJDEND LICHT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynn Austin. Lezen AMERIKAANSE BURGEROORLOG 1 BEVRIJDEND LICHT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN