Zijn eigen land

Zijn eigen land - Robbert Ammerlaan | Tiliboo-afrobeat.com

...igen land is vooral een biografisch reisverhaal: het verslag van een ervaring, van een avontuurlijke zoektocht in Mulisch' literaire laboratorium - een reis die nieuwe feiten aan het licht brengt, verklaringen oplevert, verrassende vondsten doet, onbetreden terrein verkent en onbekende schatten opdelft ... Zijn eigen land - Robbert Ammerlaan - 9789023496847 | Bruna.nl ... . Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. Bij Van der Valk boekt u extra voordelig een verblijf in eigen land. Van 4 juni tot en met 2 juli geniet u van korting op een recreatief, … Lees meer | Meer over dit hotel Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. ' Zijn eigen land is een monumentaal werk over, maar ook voor, een geliefd literair monument. Het is ook een zeldzaam voorbeeld van wat een g ... Ieder land heeft zijn eigen strategie tegen het ... ... . Van 4 juni tot en met 2 juli geniet u van korting op een recreatief, … Lees meer | Meer over dit hotel Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. ' Zijn eigen land is een monumentaal werk over, maar ook voor, een geliefd literair monument. Het is ook een zeldzaam voorbeeld van wat een goede biografische studie dient ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robbert Ammerlaan
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Zijn eigen land.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van uniek materiaal reconstrueert Robbert Ammerlaan de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen in leven en werk van Harry Mulisch: de relatie tot zijn ouders, het vertrek van zijn moeder, de oorlogsjaren, de dood van zijn vader, de ontdekking van zijn schrijverschap, zijn liefdes en vriendschappen, de totstandkoming van zijn belangrijkste werken, de verhouding tot zijn collega’s, de geboorte van zijn kinderen.Zijn eigen land is vooral een biografisch reisverhaal: het verslag van een ervaring, van een avontuurlijke zoektocht in Mulisch’ literaire laboratorium – een reis die nieuwe feiten aan het licht brengt, verklaringen oplevert, verrassende vondsten doet, onbetreden terrein verkent en onbekende schatten opdelft.Bij zijn leven was Harry Mulisch een opvallende, publieke figuur, die bewondering oogstte, maar ook antipathie opriep, die volop zichtbaar was, maar voor de meesten toch onbekend en ongrijpbaar bleef.

Wil je het boek lezen?Zijn eigen land in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robbert Ammerlaan. Lezen Zijn eigen land Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN