Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis

Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis - Geert Mak | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis ... Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis - Wetenschap ... ... . Heel mooi boek, met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. De stukken zijn mooi gevonden en vertellen vaak net de kant van het verhaal die je niet kent. René van Stipriaan stelde onder meer Briefgeheim en Ooggetuigen van de Gouden Eeuw samen en schreef Het volle leven. De Nederlandse literatuur en cultuur ten tijde van de Republiek (1550-1800). De pers over Ooggetuigen van de wereldgeschi ... Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis | De Slegte ... . De pers over Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis: `Je leest het zoals je gekluisterd zit aan de buis. trouw `Er is geen betere geschiedenisles denkbaar. Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis. Verschenen in 1999 - Een jonge Romein ziet de Vesuvius uitbarsten die in het jaar 79 Pompeji bedelft, een reiziger dineert in met Atilla de Hun, een soldaat beschrijft in zijn dagboek de slag bij Waterloo, de marconist van de Titanic ...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge Romein ziet de Vesuvius uitbarsten die in het jaar 79 de stad Pompeji bedelft, een reiziger dineert in 450 met Attila de Hun, een soldaat beschrijft in zijn dagboek de slag bij Waterloo, de marconist van de Titanic ziet zijn schip ten onder gaan, een Engelse journalist wandelt met Hitler door de brandende Rijksdag. Geert Mak en René van Stipriaan verzamelden ruim honderd authentieke verslagen van belangrijke momenten uit de wereldgeschiedenis. Uit dagboeken, brieven, reisverslagen en krantenartikelen destilleerden zij een reeks kleine en grote reportages die één eigenschap gemeen hebben: de auteur is er persoonlijk bij geweest. De verslagen zijn heet van de naald op papier gezet; soms met duidelijk hoorbare emotie, vaak met verwondering, en altijd met een scherp oog voor details.In deze nieuwe editie zijn de meeste verslagen voorzien van bijzondere, aangrijpende en soms zelfs schokkende illustraties, waardoor de beschreven gebeurtenissen nog sterker op de lezer zullen inwerken. Geert Mak is de auteur van onder meer Een kleine geschiedenis van Amsterdam, De eeuw van mijn vader en In Europa. René van Stipriaan stelde onder andere Briefgeheim en Ooggetuigen van de Gouden Eeuw samen en schreef Het volle leven. De Nederlandse literatuur en cultuur ten tijde van de Republiek (1550-l800).

Wil je het boek lezen?Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen Ooggetuigen van de wereldgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN