Ontvoering van alfred heineken

Ontvoering van alfred heineken - Peter R. de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

... Hout, Willem Holleeder, Frans Meijer en Jan Boellaard hadden de ontvoering twee jaar voorbereid ... Hoe Freddy Heineken ook na zijn ontvoering gekooid bleef ... ... . Eerst hadden ze het plan om, met assistentie van Martin Erkamps, Alfred Heineken samen met zijn chauffeur Ab Doderer bij Heinekens woning in Noordwijk te ontvoeren, maar diverse malen dat ze wilden toeslaan kwamen Heineken en Doderer niet opdagen. . Vervolgens hebben ze hen op 9 november ... Geschreven bij De ontvoering van Alfred Heineken. Tja, wat kan ik er eigenlijk nog over zeggen. Dit boek staat al jaren in mijn boekenkast. Ik d ... De ontvoering van Alfred Heineken | Peter R. de Vries ... . Tja, wat kan ik er eigenlijk nog over zeggen. Dit boek staat al jaren in mijn boekenkast. Ik denk dat ik het inmiddels wel 10 keer gelezen heb en de 10e keer was ik nog net zo gefascineerd als de 1e keer. Alfred Henry (Freddy) Heineken (Amsterdam, 4 november 1923 - Noordwijk, 3 januari 2002), zoon van Henry Pierre Heineken, was een Nederlandse grootaandeelhouder en directeur van Heineken, de bierbrouwer...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter R. de Vries
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontvoering van alfred heineken.pdf

OMSCHRIJVING

Met nieuwe toevoegingen: * Hoe dit boek tot stand kwam en * een update over de recente moordgolf in de Amsterdamse onderwereldDit boek beschrijft het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer in november 1983. De master mind achter de kidnap, Cor van Hout, onthult bijna van minuut tot minuut hoe hij en zijn vier gabbers de ontvoering beraamden, jarenlang voorbereidden, uitvoerden en uiteindelijk 35 miljoen gulden losgeld incasseerden. Hiervan is 8 miljoen nooit teruggevonden!Behalve een gedetailleerde beschrijving van het hele verhaal is dit een unieke en ongeëvenaarde gangsterbiografie. Nooit eerder gaven criminelen van dit kaliber inzage in hun leven en werkwijze.Het boek is sinds zijn verschijning in 1987 niet uit druk geweest en werd jaarlijks aangevuld met nieuwe onthullende feiten.'Lof voor zijn boeiende schrijfstijl.' Trouw'Vakkundig geschreven en gedegen werk over een zaak die tot de verbeelding blijft spreken, ook al omdat niet alle miljoenen terug zijn.' NBD-besprekingPeter R. de Vries is Nederlands bekendste misdaadjournalist. Hij schreef honderden onthullende reportages en meerdere boeken, die allemaal bestsellers werden. Op tv heeft hij zich een vaste plaats verworven met zijn spraakmakende programma, dat steeds opnieuw criminele zaken aan de kaak stelt.

Wil je het boek lezen?Ontvoering van alfred heineken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter R. de Vries. Lezen Ontvoering van alfred heineken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN