Mijn favoriete desserts

Mijn favoriete desserts - Janneke Philippi | Tiliboo-afrobeat.com

...voriete desserts: een boek met meer dan 150 geweldige desserts ... Mijn favoriete desserts - Chicklit.nl ... . Van de auteur van de bestseller Appeltaart en Weekendlunch Of je nu houdt van mousse, tiramisu, taart, crumble, fruit of chocolade, Mijn favoriete desserts van Janneke Philippi geeft je recepten voor allerhande nagerechten. Mijn favoriete desserts is alweer het derde boek van Janneke, na Appeltaart en Weekendlunch is het nu tijd voor een toetjes boek. Wat een pracht exemplaar! Het is enorm groot en dik, misschi ... Mijn favoriete desserts - Janneke Philippi - 9789045206035 ... ... . Wat een pracht exemplaar! Het is enorm groot en dik, misschien wat minder handig voor in de keuken, maar hij valt zeker op in de boekenkast. Mijn favoriete desserts - Janneke Philippi Vandaag een boekreview van een prachtig kookboek dat deze maand écht niet mag ontbreken op mijn blog: 'Mijn favoriete desserts' van Janneke Philippi. Al meer dan een maand staat dit boek in mijn woonkamer te shinen, het is tijd om dit prachtige boek met jullie te delen. Mijn favoriete desserts is in 2013 bij Karakter Uitgevers verschenen. Inmiddels ligt de 2e druk in de win...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Philippi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn favoriete desserts.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn favoriete desserts: een boek met meer dan 150 geweldige desserts.Van de auteur van de bestseller Appeltaart en WeekendlunchOf je nu houdt van mousse, tiramisu, taart, crumble, fruit of chocolade, Mijn favoriete desserts van Janneke Philippi geeft je recepten voor allerhande nagerechten. Op de haar kenmerkende stijl, met aandacht voor variaties, presentatie en extra tips laat Janneke Philippi zien dat niet het hoofdgerecht, maar het dessert feitelijk het hoogtepunt van de maaltijd is!Toegankelijke en toch verrassende recepten voor dessertklassiekers, zoals fluwelige chocolademousse, vanilleparfait en appel-kaneelcrumble, maar ook citroentiramisu, bosvruchtencharlotte en hazelnootgebakjes.

Wil je het boek lezen?Mijn favoriete desserts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Philippi. Lezen Mijn favoriete desserts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN