MET LIEFDE BEREID

MET LIEFDE BEREID - Mary Ellis | Tiliboo-afrobeat.com

...efde bereid richt zich op catering (zakelijk en privé) en leuke kookworkshops voor iedereen ... Met liefde bereid - Reizigersbeoordelingen - Family Home ... ... . Welkom! Bent u opzoek naar een leuke, gezellige en vooral heerlijke culinaire workshop? Voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag in Gilze (omgeving Tilburg-Breda)? MET LIEFDE BEREID (Paperback). De dromen van Leah Miller worden werkelijkheid als ze de kans krijgt om in een restaurant aan de slag te gaan. Haar... Bij Met liefde bereid verzorgen we heerlijke en vooral gezellige kookworkshops van ... Met liefde bereid - Gilze, Noord-Brabant, Netherlands ... ... . Haar... Bij Met liefde bereid verzorgen we heerlijke en vooral gezellige kookworkshops van 6 tot 16 personen. Voor grotere groepen kunnen we kiezen voor een externe locatie en maken we graag een offerte voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Ellis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
MET LIEFDE BEREID.pdf

OMSCHRIJVING

De dromen van Leah Miller worden werkelijkheid als ze de kans krijgt om in een restaurant aan de slag te gaan. Haar taarten verkopen zo goed dat deeetgelegenheid zelfs naar haar wordt vernoemd.Het ontbreekt Leah niet aan aandacht van mannen, maar de verlegen kokkin geeft niet thuis. Lukt het Jonah Byler wel om haar hart te veroveren? Intussen moet Leah’s zus Emma erg wennen in haar huwelijk met Englischer Jonas.Kan hij de verleiding weerstaan om zijn oude gebruiken weer op te pakken?

Wil je het boek lezen?MET LIEFDE BEREID in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Ellis. Lezen MET LIEFDE BEREID Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN