Het wiel van de tijd

Het wiel van de tijd - Carlos Castaneda | Tiliboo-afrobeat.com

...e revival van de werken van deze buitengewone en ook invloedrijke schrijver mag nu wel eens gaan ontstaan ... Wiel van de Tijd | LeMUria & de Hathors inspireren jou! ... . Gelukkig is er dan nu: 'Het wiel van de tijd.' Daarin vind je de rode draad van lessen uit zijn tien romans Dit boek is een overzicht van citaten van denkbeelden die uit het oude Mexico zijn overgeleverd. Een wiel is een cilindrisch object dat samen met een as voor lage weerstand zorgt bij het voortrollen. Kenmerkend voor het wiel is dat het als vorm van voortbeweging twee losse delen nodig heeft met daartus ... HET WIEL VAN DE TIJD Boek PDF Online ... . Kenmerkend voor het wiel is dat het als vorm van voortbeweging twee losse delen nodig heeft met daartussen een lager, iets wat in de natuur alleen bij bepaalde prokaryoten voorkomt.. Bij voortbeweging van een object op wielen kan onderscheid gemaakt worden tussen wielen die voor aandrijving ... Banden in de moderne tijd. Voor het treinverkeer betekende de ontwikkeling van het wiel enorme veel nieuwe mogelijkheden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlos Castaneda
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Het wiel van de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

ertig jaarlang bestudeerde de antropoloog Carlosde Mexicaanse sjamanistische traditie. Hijvergezelde zijn leraar don Julan Matós op zijn zwerftochten enleerde van hem dat de wereld zoals wij haar kennen slechts èénversie van de werkelijkheid is - een subjectieve werkelijkheid,gebaseerd op specifieke culturele normen en waarden.Castaneda, die in 1998 overleed, schreef in totaal tien boeken over zijn avonturen mei don Juan en de lessen die hij van zijn meester ontving. Uit acht daarvan zijn citaten geselecteerd, die in Het wiel van de tijdzijn gebundeld.Castaneda had in de periode dat hij optrok met don Juan nooit structuur en opbouw kunnen ontdekken in het onderricht van zijn meester. Don Juan deelde op een bijna achteloze wijze zijn inzichten. Ze leken spontaan op te komen. Maar na bestudering van de citaten kwam Castaneda tot de ontdekking dat zijn meester hem niets 'zomaar' had verteld. Zijn lessen waren in overeenstemming met het siamanistische 'wiel van de tijd'; een begrip dat voor sjamanen net zo concreet is als de wijzers van de klok voor westerlingen. De sjamanen in de traditie van don juan duidden met deze term op het zodanig richten van de levensenergie dat het mogelijk wordt zich te begeven in andere bewustzijnsdimensies dan het dagelijkse 'lineaire' bewustzijn.Het wiel van de tijd is de kroon op het werk van Carlos Castaneda. In dit werk heeft hij de belangrijkste inzichten van zijn meester gebundeld, voor iedereen toegankelijk gemaakt en van commentaar voorzien.

Wil je het boek lezen?Het wiel van de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlos Castaneda. Lezen Het wiel van de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN