Gehavend

Gehavend - Hentje Metz | Tiliboo-afrobeat.com

...nd 1) Aangeslagen 2) Beschadigd 3) Flink toegetakeld 4) Gescheurd 5) Geschonden 6) Gewond 7) Lelijk toegetakeld 8) Onsamenhangend 9) Ontrampeneerd 10) Ontredderd 11) Toegetakeld Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'gehavend', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Gehavend - Johan Maes - 9789492011213 | Bruna.nl ... . Je kunt hier een exemplaar van Gehavend bestellen. De prijs van het boek is € 24,- inclusief verzending binnen Nederland. Zodra ik je bestelling heb ontvangen, neem ik contact met je op over de levering. Online vertaalwoordenboek. EN:gehavend. Beide auto's raakten zwaar gehavend. - Both cars were badly damaged. Wanneer iets gehavend is, ... gehavend - (beschadigd) - etymologiebank.nl ... . Zodra ik je bestelling heb ontvangen, neem ik contact met je op over de levering. Online vertaalwoordenboek. EN:gehavend. Beide auto's raakten zwaar gehavend. - Both cars were badly damaged. Wanneer iets gehavend is, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hentje Metz
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gehavend.pdf

OMSCHRIJVING

Als borstkanker voorbij is heb je niet alleen te integreren in het leven, maar ook in je lijf. De betekenisvolle ervaring van borstkanker vervlechten met je levensverhaal vanuit een liefdevol hart.Ontgoocheld. Beschadigd. Verminkt. Overvraagd.De omvang van borstkanker is dikwijls te groot om in een keer te bevatten en te doorvoelen. Je ziel kan niet anders dan haar pijn ondergronds laten gaan.Vrouwen die te maken hebben met borstkanker zoeken naar houvast. Vaak eenzaam en alleen. En dat terwijl je een veilige haven nodig hebt om thuis te komen in jezelf en je lichaam opnieuw te leren bewonen.In dit boek neemt Hentje Metz je mee op reis door de gelaagdheid van de vrouw. Ze inspireert je om vanuit zachtheid je pijn op te diepen en de betekenisvolle ervaring van borstkanker te vervlechten met je levensverhaal. Niet alleen, maar samen met haar. Ga je mee?

Wil je het boek lezen?Gehavend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hentje Metz. Lezen Gehavend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN