DE THUISKOMST VAN ROWENA

DE THUISKOMST VAN ROWENA - Laura Frantz | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij DE THUISKOMST VAN ROWENA. Opnieuw een geweldig boek van Laura Frantz! Het is even zoeken naar de herkenningspunten vanuit de vorige boeken omdat het boek duidelijk later speelt dan waar het vorige boek stopte ... De thuiskomst van Rowena - bibliotheek.nl ... . Geschreven bij DE THUISKOMST VAN ROWENA. Gemakkelijk om in het verhaal te komen. Sluit mooi aan bij de vorige delen. Persoonlijk zou ik dit boek niet apart lezen omdat er veel verwijzingen zitten in de vorige 2 delen. In het romantische boek 'De thuiskomst van Rowena' van Laura Frantz belooft een jonge vrouw een knappe man haar hand, terwijl ze een ander al haar hart heeft gegeven… Kentucky, 1950. Als de vader van Rowena Balla ... 3) De thuiskomst van Rowena, Frantz, Laura | De Boekenkamer ... . In het romantische boek 'De thuiskomst van Rowena' van Laura Frantz belooft een jonge vrouw een knappe man haar hand, terwijl ze een ander al haar hart heeft gegeven… Kentucky, 1950. Als de vader van Rowena Ballantyne het verzoek krijgt om terug te keren naar Pittsburgh, ontdekt Rowena een fascinerende wereld vol familieleden die ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Frantz
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
DE THUISKOMST VAN ROWENA.pdf

OMSCHRIJVING

In het romantische boek 'De thuiskomst van Rowena' van Laura Frantz belooft een jonge vrouw een knappe man haar hand, terwijl ze een ander al haar hart heeft gegeven... Kentucky, 1950. Als de vader van Rowena Ballantyne het verzoek krijgt om terug te keren naar Pittsburgh, ontdekt Rowena een fascinerende wereld vol familieleden die ze nog nooit heeft ontmoet. Ze doet haar best om zich te gedragen volgens de strenge etiquette. Maar ondanks de hulp van James Sackett, de beste stuurman van de scheepvaartonderneming van de familie Ballantyne, denkt Rowena dat ze er nooit helemaal bij zal horen. Totdat ze als debutante het oog trekt van een knappe jongeman... ''De thuiskomst van Rowena'' is het derde deel in Laura Frantz' serie 'De Ballantyne Kronieken' over de van oorsprong Schotse familie Ballantyne.

Wil je het boek lezen?DE THUISKOMST VAN ROWENA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Frantz. Lezen DE THUISKOMST VAN ROWENA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN