De economie van het advocatenkantoor

De economie van het advocatenkantoor - Maarten de Haas | Tiliboo-afrobeat.com

...nomie van het advocatenkantoor is een praktijkboek, gebaseerd op de lange ervaring van de auteur (Maarten de Haas) met het (financieel) management van advocatenkantoren ... Het advocatenkantoor 2.0 - Intersentia ... . Aan de hand van de winstfactoren productie, tarief, leverage, realisatie en marge bespreekt Maarten de Haas de kenmerken van succesvolle besturing. De economie van het advocatenkantoor is een praktijkboek, gebaseerd op de lange ervaring van de auteur met het (financieel) management van advocatenkantoren. Aan de hand van de winst factoren productie, tarief, leverage, realisatie en marge bespreekt Maarten de Haas de kenmerken van succesvolle besturing. De economie van h ... De economie van het advocatenkantoor, Maarten de Haas ... ... . Aan de hand van de winst factoren productie, tarief, leverage, realisatie en marge bespreekt Maarten de Haas de kenmerken van succesvolle besturing. De economie van het advocatenkantoor is een praktijkboek, gebaseerd op de lange ervaring van de auteur met het (...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten de Haas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De economie van het advocatenkantoor.pdf

OMSCHRIJVING

De economie van het advocatenkantoor 1e druk is een boek van Maarten de Haas uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012392303 Hoe ziet het dashboard van de bestuurder van een advocatenkantoor eruit? Welke klokjes en meters moet u in de gaten houden? Aan welke knoppen kunt u draaien om de financi le prestaties van de organisatie te verbeteren? Op deze vragen geeft dit boek antwoord. De economie van het advocatenkantoor is een praktijkboek, gebaseerd op de lange ervaring van de auteur met het (financieel) management van advocatenkantoren. Aan de hand van de winst factoren productie, tarief, leverage, realisatie en marge bespreekt Maarten de Haas de kenmerken van succesvolle besturing. Verder komen winst en winstverdeling, vermogensverhoudingen en goodwill aan de orde. Het boek bevat weinig economische theorie, maar des te meer praktijkvoorbeelden en kengetallen. Het boek is in de eerste plaats bedoeld voor advocaten, van kleine tot grote kantoren. Verder kan het boek interessant zijn voor managers en financi le mensen in advocatenkantoren, voor adviseurs en financi le dienstverleners en voor andere tijdschrijvende, professionele beroepsbeoefenaren.Deze uitgave is een geheel herziene en geactualiseerde versie van het boek dat in 2007 bij Walburg Pers verscheen. Rekening is gehouden met de ontwikkelingen van de praktijk, de techniek, de economische en maatschappelijke omgeving.Maarten de Haas was acht jaar directeur van Boekel De Ner e en is nu meer dan vijftien jaar actief als organisatieadviseur bij RaymakersvdBruggen, waar hij vennoot is. Hij adviseert professionele dienstverleners, waaronder veel advocatenkantoren, van klein tot groot, over strategie, bestuur, financi n en HRM. In 2013 promoveerde hij op de dissertatie: `Up-or-out. Archetypes and Person-Organization Fit in Dutch Law Firms.

Wil je het boek lezen?De economie van het advocatenkantoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten de Haas. Lezen De economie van het advocatenkantoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN