De Bijbel in 1000 seconden

De Bijbel in 1000 seconden - Chantal Leterme | Tiliboo-afrobeat.com

...AN DE BIJBEL. Fictieve wielerwedstijd waarbij elke 'etappe' komt op plaatsen uit de Bijbel ... Bijbel in 1000 seconden | Liturgische kalender ... . Dit jaar werd extra stil gestaan bij de voeding van de mensen toen. Lees meer. ... Bronvermelding: @Bijbel in 1000 seconden, Chantal Leterme, www.bijbelin1000seconden.be. Op de teksten van deze website is een Creative Commons Licentie van toepassing. Bronvermelding: @Bijbel in 1000 seconden, Chantal Leterme, www.bijbelin1000seconden.be De tekst Dichter bij de tijd (C. LETERME, Map Bijbel in 1000 seco ... Bijbel in 1000 seconden | Pinksteren ... .bijbelin1000seconden.be De tekst Dichter bij de tijd (C. LETERME, Map Bijbel in 1000 seconden, fiche die hoort bij Genesis 37-47) Jozef, een van de zonen van Jacob (naar Genesis 37, 1-36) Dit is het verhaal van Jozef. Jozef heeft elf broers. Tien zijn ouder als hij. Benjamin is zijn jongste broer. De tien grote broers van Jozef houden niet van hem: hij is een verklikker. De verhal...

INFORMATIE

AUTEUR
Chantal Leterme
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel in 1000 seconden.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Bijbel in 1000 seconden' wil auteur Chantal Leterme je in een kwartier tijd op een leerrijke manier laten kennismaken met de bijbellezingen tijdens de zondagse eucharistie. Ze geeft ook tips over hoe je de verhalen aan kinderen en jongeren kunt vertellen. De volledige 'Bijbel in 1000 seconden' bestaat uit een A4-ringmap met stevige fiches bij de lezingen van de zondagen in het A, B en C-jaar en met informatie bij de liturgische feesten en periodes. Elke fiche bevat:- de bijbeltekst zoals die in de kerk wordt voorgelezen;- heldere uitleg bij moeilijke of ongewone woorden;- de bijbeltekst in een eenvoudige taal;- de betekenis van het verhaal;- stof tot nadenken.'Bijbel in 1000 seconden' is een handig werkinstrument voor catechisten, leerkrachten, voor wie actief is in jeugdbewegingen of ziekenpastoraal en zeker ook voor grootouders die met hun kleinkinderen over het geloof willen praten. De fiches werden samengesteld en geschreven door Chantal Leterme. Zij studeerde godsdienstwetenschappen en was lector aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. De afgelopen drie jaar werkte ze aan het project 'Bijbel in 1000 seconden'. In 2012 rondde ze het werk af.De volledige map met alle fiches wordt nu aangeboden aan € 50 (+ € 10 Bij de ringmap hoort ook een website met verwerkingssuggesties voor kleuters, kinderen en jongeren. Dit heel praktische materiaal dat bestaat uit werkvormen, verhalen, kunstwerken, allerlei activiteiten... wordt nog dagelijks bijgewerkt, aangevuld en geactualiseerd. Een schatkamer voor wie op zoek is naar verzendkosten) inspirerende activiteiten!

Wil je het boek lezen?De Bijbel in 1000 seconden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantal Leterme. Lezen De Bijbel in 1000 seconden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN