Aan Het Eind Van De Dag (luisterboek)

Aan Het Eind Van De Dag (luisterboek) - Nelleke Noordervliet | Tiliboo-afrobeat.com

... eind van de dag is een veelomvattende roman, die een hang naar ronde woorden combineert met een onverhoeds intieme intensiteit ... Aan het eind van de dag - Nelleke Noordervliet - (ISBN ... ... .' - Marja Pruis, De Groene Amsterdammer 'Aan het eind van de dag [is] een uitstekende en bijzonder onderhoudende roman geworden. ****' - NRC Next 'De toon is een van de grootste krachten van Aan het eind van de dag. Recensie Aan het eind van de dag van Nelleke Noordervliet Katharina Mercedes Donker, ex-minister, moeder en auteur van twee bestsellers over de politiek en de rol van de vrouw wordt door Clara Hartong gevraagd of ze mee wil werken aan een biografie over haar leven. Aan het eind van de dag - Nelleke Noordervliet Nelleke Noordervliet voert haar hoofdpersoon terug naar de jaren zeventig-tach ... Aan het eind van de dag - Nelleke Noordervliet | Boeken.com ... . Aan het eind van de dag - Nelleke Noordervliet Nelleke Noordervliet voert haar hoofdpersoon terug naar de jaren zeventig-tachtig, naar Suriname en de DDR. Katharina...

INFORMATIE

AUTEUR
Nelleke Noordervliet
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan Het Eind Van De Dag (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Katharina Mercedes Donker, ex-minister en auteur van twee bestsellers over politiek en de rol van de vrouw, krijgt het verzoek mee te werken aan haar eigen biografie. Ze wil niet. Ze voert een aantal weerspannige gesprekken met haar aspirant-biografe, maar herinneringen dringen zich steeds meer aan haar op. Wat wil ze per se niet kwijt aan de biografe? Wat is te persoonlijk? Wat is te pijnlijk?In een reeks sleutelscènes voert Nelleke Noordervliet haar hoofdpersoon terug naar de jaren zeventig-tachtig, naar Suriname en de DDR. Katharina Donker kijkt naar haar rol als dochter, echtgenote, vriendin, politica, publiek figuur. En moeder. Ze ontmaskert leugens en illusies die zij en haar generatiegenoten hebben aangehangen en maakt de rekening op van een leven van goede bedoelingen en tragische uitkomsten.

Wil je het boek lezen?Aan Het Eind Van De Dag (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nelleke Noordervliet. Lezen Aan Het Eind Van De Dag (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN