Onder het mes

Onder het mes - Arnold van de Laar | Tiliboo-afrobeat.com

...hop Onder het Mes is een herenkapper in Zwolle gespecialiseerd in Knippen en Scheren √ Baard trimmen/bijwerken √ Hoofd scheren √ Tondeuse rondom √ Knippende kalende gast √ Snel √ Precies √ Vakkunding onder het genot van een bakkie ... De Biet gaat onder het mes | Schouwen-Duiveland | pzc.nl ... . Maak een afspraak of kom langs aan het Hanzeplein 11-27 Zwolle. Geschreven bij Onder het mes. Ik ben zo wie zo gek van de boeken van Tess. En het ene boek is nog spannender dan het ander. Dit boek had ik binnen 2 dagen uit, geloof dat dat toch wel genoeg zegt. Ik vond m heel goed en pakkend, zat nog net niet op het puntje van de stoel, ivm dat ik graag wilde weten hoe het verder af zou lopen. Geschreven bij Onder het mes. kado ... Herenkapper Zwolle - Barbershop Onder het Mes - Gerold Scheper ... . Dit boek had ik binnen 2 dagen uit, geloof dat dat toch wel genoeg zegt. Ik vond m heel goed en pakkend, zat nog net niet op het puntje van de stoel, ivm dat ik graag wilde weten hoe het verder af zou lopen. Geschreven bij Onder het mes. kado gekregen. in één weekend uitgelezen hoewel ikze...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnold van de Laar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder het mes.pdf

OMSCHRIJVING

Medische verhalen van beroemde patiënten als John F. Kennedy, Bob Marley, Houdini, Albert Einstein en Lenin.Al sinds mensenheugenis heeft de chirurg de taak om mensen op te lappen in tijden van nood. Van de donkere eeuwen van aderlatingen en onverdoofde beenamputaties tot de huidige steriele, hightech operatiekamers; in Onder het mes neemt chirurg Arnold van de Laar de lezer mee op een reis door de weerbarstige geschiedenis van de heelkunde. Aan de hand van de medische verhalen van beroemde patiënten als keizerin Sissi, Lodewijk XIV, John F. Kennedy, Lenin, Albert Einstein, Houdini en Bob Marley beschrijft Arnold van de Laar de geschiedenis van de chirurgie. Zijn toon is helder, vakkundig en vol relativerende humor. Onder het mes is een rijke medische en culturele geschiedenis. Het boek verscheen in 2014 bij Thomas Rap, sindsdien zijn de vertaalrechten verkocht naar tien landen. Nu is het eindelijk weer verkrijgbaar voor de Nederlandse lezer in een aantrekkelijk nieuwe editie.

Wil je het boek lezen?Onder het mes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnold van de Laar. Lezen Onder het mes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN