Mottenballen voor de ziel

Mottenballen voor de ziel - James Worthy | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Mottenballen voor de ziel. Zoals mottenballen zorgen dat de wollen kleding in je kast fris en mottenvrij blijft, houdt dit boek de ziel in conditie ... Boek: Mottenballen voor de ziel - Geschreven door James Worthy ... . Worthy schrijft de sterren van de hemel. Doordat deze titel korte columns en verhalen bevat, ook heel geschikt voor lezers die aan het eind van een lange dag éigenlijk te moe zijn ... Mottenballen voor de ziel. De drempel was ongelofelijk hoog, maar dankzij een vorm van allesverslindend zielsverdriet stapte ik het pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal toch zonder spierscheuringen binnen. Een redelijk aantrekkelijke vrouw met een decolleté vol troost verwelkomde mij met de glimlach van een televisiedominee. Geschreven bij Mottenballen vo ... Mottenballen voor de ziel - James Worthy - (ISBN ... ... . Een redelijk aantrekkelijke vrouw met een decolleté vol troost verwelkomde mij met de glimlach van een televisiedominee. Geschreven bij Mottenballen voor de ziel. Zoals mottenballen zorgen...

INFORMATIE

AUTEUR
James Worthy
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Mottenballen voor de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds het verschijnen van zijn even rauwe, geestige als innemende debuutroman is James Worthy uitgegroeid tot een van de populairste en best gelezen columnisten van Nederland. Hij wordt geroemd om zijn fijnzinnige pen, zijn onbevooroordeelde blik op de wereld, zijn humor, zijn mededogen. Of het nu gaat over de liefde, over de dood, over angst, verlangen, weemoed, schoonheid of het vaderschap; hij schrijft altijd eerlijk, onbevangen en recht uit het hart. In Mottenballen voor de ziel zijn zijn beste columns van de afgelopen vijf jaar verzameld.

Wil je het boek lezen?Mottenballen voor de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Worthy. Lezen Mottenballen voor de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN