Marsupilami kortverhalen door Hc00.

Marsupilami kortverhalen door Hc00. - Diverse | Tiliboo-afrobeat.com

...ummer opvragen. Als u uw klantnummer bent vergeten neem dan contact op met ons via telefoonnummer 020 - 572 1650 ... Marsupilami | Comic Stripshop, online strips en ... ... .We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Marsupilami kortverhalen door. Marsupilami kortverhalen door diverse stripmakers. De Marsupilami, een legendarisch dier uit het hart van de jungle van Palombië wordt in 1952 geboren uit de pen van André Franquin in een avontuur van Robbedoes en Kwabbernoot! Robbedoes en de erfgenamen. MARSUPILAMI Een Verzameling Kortverhalen ... en zelfs Jacques Martin liet in Alex' De Prooien van de Vulkaan E ... Marsupilami - kortverhalen, de stripreeks door Collectif ... ... . MARSUPILAMI Een Verzameling Kortverhalen ... en zelfs Jacques Martin liet in Alex' De Prooien van de Vulkaan Enak wurgen door een fictieve buidelaap, een Marsupio. In 1970, na een laatste optreden in Jean-Claude ... Marsupilami - Kortverhalen door... 0.00 /10 0 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stem...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Marsupilami kortverhalen door Hc00..pdf

OMSCHRIJVING

De Marsupilami, een legendarisch dier uit het hart van de jungle van Palombië wordt in 1952 geboren uit de pen van André Franquin in een avontuur van Robbedoes en Kwabbernoot! Robbedoes en de erfgenamen. Al snel krijgt dit buitengewone personage een eigen reeks, getekend door Batem, en in 2012 verschijnt hij zelfs op het witte doek in Sur la piste du Marsupilami ('In het spoor van de Marsupilami'). Vandaag brengt een nieuwe generatie stripauteurs een hommage aan het beroemde buideldier.

Wil je het boek lezen?Marsupilami kortverhalen door Hc00. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse. Lezen Marsupilami kortverhalen door Hc00. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN