Mag God nog God zijn?

Mag God nog God zijn? - Ignace Demaerel | Tiliboo-afrobeat.com

...zoals ze echt zijn. Chris Dusauchoit. Meer info ... Kort medianieuws: God TV, BNR, lokale omroep, 5G en meer ... . Meester, ik heb geen tranen meer. Jef Vermassen. Meer info. Afscheid van Assisen. Erwin Verhoeven. de auteur Lisbeth Imbo . Meer over de auteur. Mag God nog. Nog geen reviews. Voeg een rating toe 5 4 3 2 1. Wanneer je ons een recensie bezorgt, sturen we jou een kortingcode op het ingevulde ... "Mijn God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten?" (Matteüs 27:46) Mag ik boos zijn op God? Ik vind het opvallend en geruststellend om te lezen dat Job, David en Jezus hun boosheid en/of waarom-vragen naar God uitten. In het boek Job las ik ook het antwoord van G ... Mag God nog - Borgerhoff & Lamberigts ... . In het boek Job las ik ook het antwoord van God aan Job. Hier stelt God allerlei vragen aan Job waarop hij geen antwoord heeft. Job 42: 2-3. Hierna geeft God Job nog meer vee en kinderen dan hij voor zijn beproeving had. En uiteindelijk stierf hij oud en met een verzadigd leven (Job 42-17). Iedereen is dus...

INFORMATIE

AUTEUR
Ignace Demaerel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mag God nog God zijn?.pdf

OMSCHRIJVING

God en godsdienst zijn niet dood te krijgen. Is de mens dan toch "ongeneeslijk religieus'? De religiemarkt wordt echter overspoeld door nieuwe, soms zelf gebricoleerde spiritualiteiten: is dit "veelkleurig pluralisme' of eerder levensbeschouwelijke chaos? Mogen we ook kritisch kijken naar goden en afgoden? Welke voorstellingen van God zitten eigenlijk in uw en mijn hoofd? En zijn ze niet sowieso te klein? Bestaan er geldige criteria om misvormde godsbeelden te scheiden van authentieke? Dit boek overloopt christelijke en heidense beelden, ouderwetse en (post)moderne, westerse en oosterse, filosofische en irrationele, bizarre en mooie… Gemakkelijk is deze zoektocht zeker niet, maar wel noodzakelijk voor spirituele eerlijkheid. Want onze godsbeelden bepalen ingrijpend onze mensbeelden, en dus al onze dagelijkse keuzes.

Wil je het boek lezen?Mag God nog God zijn? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ignace Demaerel. Lezen Mag God nog God zijn? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN