Het zwembad van Torarica

Het zwembad van Torarica - Philip Hans Franses | Tiliboo-afrobeat.com

...embad van Torarica. Philip Hans Franses - Paperback / softback - 288 pagina's ... Torarica Resort: faciliteiten en beoordelingen 2020 ... ... . Details De nieuwe opleiding waar Vincent de Rijk als decaan verantwoordelijk voor was is jammerlijk mislukt. Het leek zo mooi, maar de aansluiting met verschillende masters was moeizaam, en het aantal aanmeldingen liep al snel terug. Bekijk foto's en lees beoordelingen voor het zwembad bij Eco Torarica in Paramaribo, Suriname. Alles wat je moet weten over het zwembad bij Eco Torarica op Tripadvisor. T ... Lunch en dagje zwembad - Reizigersbeoordelingen - Torarica ... ... . Alles wat je moet weten over het zwembad bij Eco Torarica op Tripadvisor. Torarica Resort, Paramaribo: Bekijk 359 beoordelingen, 288 foto's en aanbiedingen voor Torarica Resort, gewaardeerd als nr.5 van 37 hotels in Paramaribo en geclassificeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor. Alle kamers in het hotel zijn gemoderniseerd en het resultaat is fantastisch, fraaie kamers, geweldige tuin en prima zwembad! Wil je wat minder rust en wat meer actviteiten dan ben je ook welkom in het zwembad of e...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Hans Franses
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het zwembad van Torarica.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe opleiding waar Vincent de Rijk als decaan verantwoordelijk voor was is jammerlijk mislukt. Het leek zo mooi, maar de aansluiting met verschillende masters was moeizaam, en het aantal aanmeldingen liep al snel terug. De rector moedigt Vincent aan om vooral langdurig op sabbatical te gaan. Die sabbatical periode begint met een congres dat Vincent in Suriname gaat organiseren, hij heeft dat altijd al willen doen. Anders dan Vincent, die moeite heeft met slapen, en in de nacht door het oude hotel Torarica doolt en de tropische warmte maar moeilijk kan verdragen, heeft het Nederlandse echtpaar Geert en Diny geen enkele moeite met het klimaat. Ze bekijken van alles, fietsen in het rond, en genieten elke dag van hun welverdiende, maar te vroeg gekomen, pensioen. De vondst in de ochtend van de tweede en laatste dag van het congres maakt voor Vincent dat de reis naar Suriname een hele andere wending krijgt.

Wil je het boek lezen?Het zwembad van Torarica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Hans Franses. Lezen Het zwembad van Torarica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN