Het precense-proces

Het precense-proces - Michael Brown | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het presence-proces. Prachtig en verhelderend boek ... Het presence-proces [e-Book] - Michael Brown - (ISBN ... ... . Na eerst theoretische achtergrond over hoe je in je eerste levensjaren emotionele ervaringen opdoet, waar je de rest van je leven steeds tegen aan loopt, geeft hij in een methodisch stappenplan van 10 weken hele praktische aanwijzingen en antwoorden en oefeningen hoe je deze emotionele inprentingen kunt integreren en je toekomt ... Het Presence Proces: Aanwezig zijn in het Hier en Nu is ontstaan uit het diepe besef dat we leven vanuit het verleden en daarmee ons heden en vervolgens onze toekomst kleuren. We leven in een vicieuze cirkel. Onze emotionele pijn ge ... Het Presence -proces | Reinders Oisterwijk B.V. ... . We leven in een vicieuze cirkel. Onze emotionele pijn geven wij door aan onze kinderen, net als onze ouders hun emotionele pijnen hebben doorgegeven aan ons en hun ouders aan onze ouders. We kleuren daarmee ons heden en ... Het Presence-proces is een programma om niet-verwerkte trauma s uit het verleden en angstige projecties m...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Brown
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het precense-proces.pdf

OMSCHRIJVING

Het Presence-proces leert hoe we ons in een bestek van tien weken (het proces) volledig kunnen verbinden met Aanwezigheid (Presence). Dit proces is veilig, liefdevol en eenvoudig te volgen. Michael Brown is een ervaren gids op deze geleide reis, waarbij hij de lezer praktische technieken en hulpmiddelen aanreikt om de valkuilen in de weg naar een leven in het hier en nu te ontwijken.Het Presence-proces maakt de weg vrij om terug te keren naar onze authentieke staat van zijn zonder kunstmatige hulpmiddelen of externe activiteiten: geen ingewikkelde ceremoniën, rituelen, dogma's of overtuigingen. Het bewust en gedisciplineerd aanwenden van aandacht en intentie zijn de hoofdpijlers van het proces.Michael Brown (Zuid-Afrika, 1962) heeft zichzelf genezen van een ernstige neurologische aandoening, waartegen geen geneesmiddel bestaat. Brown ervoerhet 'gewaarzijn van het huidige moment' na een indiaanse zweethutceremonie.Hij realiseerde zich dat het lichaam enkel een medium is waardoor Aanwezigheidzich kan manifesteren. Later leerde hij hoe je jezelf op een hoger energetischtrillingsniveau kunt afstemmen en wat de heilzame effecten zijn van een techniekvan bewust verbonden ademen.

Wil je het boek lezen?Het precense-proces in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Brown. Lezen Het precense-proces Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN