Handletteren

Handletteren - Thy Doan | Tiliboo-afrobeat.com

...020 - Bekijk het bord "Handletteren" van Germaine Reinders op Pinterest ... Workshop Handletteren - Maak je eigen kunstwerk van ... ... . Bekijk meer ideeën over Handlettering, Handbelettering, Belettering. Welkom op de leukste webshop van Nederland! Alles op het gebied van handletteren & creatieve producten! Voor ons staat service bovenaan! Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven, een assortiment met ruim 3500 verschillende artikelen en natuurlijk wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden! Al een poosje ben ik bezig met een nieuwe verslaving: handletteren. Het is zó ontzettend leuk om te doen. En écht, hoe meer je oefent, ... Cursus Handletteren | Creatief sierletters maken | NHA ... . Het is zó ontzettend leuk om te doen. En écht, hoe meer je oefent, hoe leuker het wordt! Marijke van marijketekent.nl maakt de meest prachtige gehandletterde quote kaarten en geeft workshops. Ik ontmoette haar op Festival Geniet. Al een poosje volg ik Mari...

INFORMATIE

AUTEUR
Thy Doan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handletteren.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek vind je talloze lettertypes van letterkunstenaars om mee te experimenteren. Op de vele oefenbladzijden kun je letters combineren en uitproberen welke je het beste liggen. De vele voorbeelden bieden daarnaast een bron van inspiratie om zelf een alfabet te ontwerpen. Al zijn er een paar richtlijnen, handletteren biedt je de vrijheid om een werk helemaal naar je hand te zetten en er intens plezier aan te beleven.

Wil je het boek lezen?Handletteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thy Doan. Lezen Handletteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN