De magie van conflicten

De magie van conflicten - Thomas F. Crum | Tiliboo-afrobeat.com

... van conflicten (Paperback). Van stress naar succes ... Artikelen over conflicten | Telegraaf.nl ... . Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om dit te realiseren. Dit wordt bereikt... De magie van conflicten bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. De magie van conflicten | ISBN 9789077478332 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van stress naar succes. Dit boek biedt een krachtige, praktische methode ... bol.com | De magie van conflicten, Thomas F. Crum ... ... . Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om dit te realiseren. Dit wordt bereikt door middel van meditatie, ademhalings- en andere oefeningen en spel. Thomas Crum geeft een benadering, die deels gebaseerd is op de technieken en principes die gebruikt worden in Aikido en de mind-body discipline. En het werkt: conflicten worden getrotseerd en frustratie wordt ... De magie van conflicten. Van stress naar succes. Dit boek biedt een krachtige, pra...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas F. Crum
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De magie van conflicten.pdf

OMSCHRIJVING

Van stress naar succes. Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om dit te realiseren. Dit wordt bereikt door middel van meditatie, ademhalings- en andere oefeningen en spel. Thomas Crum geeft een benadering, die deels gebaseerd is op de technieken en principes die gebruikt worden in Aikido en de mind-body discipline. En het werkt: conflicten worden getrotseerd en frustratie wordt getransformeerd tot voldoening. Strijd wordt succes; stress wordt harmonie en het leven op ieder niveau ¿ thuis, werk, persoonlijk, politiek ¿ wordt een meesterwerk.Thomas Crum is een wereldwijd bekende auteur. Hij geeft seminars en beoefent tal van sporten waaronder skiën, golfen en aikido. Hij woont in Aspen, Colorado en is de oprichter en directeur van Aiki Works.

Wil je het boek lezen?De magie van conflicten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas F. Crum. Lezen De magie van conflicten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN