Coach voor het leven

Coach voor het leven - Thys Delrue | Tiliboo-afrobeat.com

...voor je leven; Coaching. Masterclass; Personal Life Levels ... Contact met coach voor leven en werk: Irene Staat ... ... "Ik heb het hoogst haalbare gehaald! Ik heb mijn innerlijke rust gevonden, voel me veerkrachtig en heb er alle vertrouwen in dat dit zo gaat blijven. Echt boven verwachting deze ervaring! ... Coach voor het leven is het 'coachtestament' van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. "coach voor het leven" Leef je sport en sport laat je lev ... bol.com | Fitness coach voor het leven, Matt Roberts ... ... . "coach voor het leven" Leef je sport en sport laat je leven! "Wie het hoogste in de sport wil bereiken moet zich eerst goed realiseren dat het lichamelijke pas echt tot leven komt door de geest en dat dus het mentale in de sport een...

INFORMATIE

AUTEUR
Thys Delrue
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Coach voor het leven.pdf

OMSCHRIJVING

DE MAN ACHTER SVEN NYS, MARC HERREMANS EN ANDERE TOPATLETEN: COACH PAUL VAN DEN BOSCH Coach voor het levenPaul Van den Bosch ''Ik wilde naast de positieve ervaringen ook - en misschien vooral - de onzekerheid, de kwetsbaarheid en de eenzaamheid van een coach laten zien. Ik wilde mezelf tonen, de mens achter de coach. Ik wilde echt mijn 'coachtestament' schrijven.''- Paul Van Den Bosch Nu zijn poulain Sven Nys afscheid neemt, gaat ook de carrière van zijn coach Paul Van Den Bosch de laatste rechte lijn in. Een passend moment om terug te blikken op meer dan 25 razend interessante jaren aan de zijde van de meest uiteenlopende topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Sven Nys, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, André Greipel en Tim Wellens.Coach voor het leven is het 'coachtestament' van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. Zoals hij zelf altijd de mens achter zijn atleten ziet, toont hij deze keer de mens achter de coach.

Wil je het boek lezen?Coach voor het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thys Delrue. Lezen Coach voor het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN