Van Zuidpoolijs Tot Noorderlicht

Van Zuidpoolijs Tot Noorderlicht - Elly Koopmans-Eijlders | Tiliboo-afrobeat.com

...dpoolijs Tot Noorderlicht (Paperback). Het maken van een wereldreis per zeilschip: Elly en Dick Koopmans wisten zich een jaar vrij te maken om ... Wanneer is er noorderlicht te zien? | Voigt Travel ... ... Van zuidpoolijs tot noorderlicht (Hardcover). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Schrijver: Titel: VAN ZUIDPOOLIJS TOT NOORDERLICHT: Uitgever: Bijzonderheden: 20,ELLY KOOPMANS-EIJLDERS EN DICK KOOPMANS,2003,TIRION, ... bol.com | Van zuidpoolijs tot noorderlicht, Elly Koopmans ... ... . In ... Schrijver: Titel: VAN ZUIDPOOLIJS TOT NOORDERLICHT: Uitgever: Bijzonderheden: 20,ELLY KOOPMANS-EIJLDERS EN DICK KOOPMANS,2003,TIRION,PAPERBACK,2E DR.,256 PAG.,ISBN 90 ... Van zuidpoolijs tot noorderlicht. verslag van een adembenemende zeilreis. E. Koopmans-Eijlders; D. Koopmans Van Zuidpoolijs tot Noorderlicht - Elly ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elly Koopmans-Eijlders
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Zuidpoolijs Tot Noorderlicht.pdf

OMSCHRIJVING

Het maken van een wereldreis per zeilschip: Elly en Dick Koopmans wisten zich een jaar vrij te maken om deze droom te verwezenlijken. Hun avontuur begon in Lelystad en bracht hen langs de Zuid-Amerikaanse kust naar Antarctica. Na een verblijf van twee maanden tussen sneeuw en ijsbergen zeilden ze via de Falkland-eilanden en het exotische Caribische gebied naar Groenland. Ze bezochten overblijfselen van vikingnederzettingen, maakten kennis met eskimo's en voeren via IJsland weer teug naar Nederland. De levendige schrijfstijl van Elly Koopmans geeft de lezer het gevoel hun reiservaringen te delen. De spanning van het op zee zijn met mist, adembenemende helderheid, windstilte en storm, de ontmoeting met andere culturen en de harmonie met de natuur, alle ervaringen zijn moeiteloos in een boeiend verslag verweven.Dick Koopmans vult het verhaal aan met beschouwingen en praktische informatie over het maken van een dergelijke grote zeilreis. Ook illustreerde hij het boek met schetsen, kaarten en vele prachtige kleurenfoto's.

Wil je het boek lezen?Van Zuidpoolijs Tot Noorderlicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elly Koopmans-Eijlders. Lezen Van Zuidpoolijs Tot Noorderlicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN