Van kapitalisme naar een duurzame economie

Van kapitalisme naar een duurzame economie - Alias Pyrrho | Tiliboo-afrobeat.com

...italisme naar een duurzame economie, een kans voor Nederland als gidsland' door Alias Pyrrho - Onze prijs: €23,65 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending ... duurzaam kapitalisme Archieven - Groen Rechts ... . Van kapitalisme naar een duurzame economie | Alias Pyrrho. een kans voor Nederland als gidsland. Zet op mijn lijst Zoek doelbewust naar een juiste balans tussen oud en nieuw De overheid wil de transitie naar een duurzame economie met zo min mogelijk maatschappelijke schade laten verlopen. Ze hecht om die reden terecht aan een goede balans tussen behoud van de bestaande economi-sche structuur en het bevorderen van structuurverandering. Elementen uit Van kapitalisme ... Economie, duurzaam kapitalisme, werkeloosheid - Groen Rechts ... . Ze hecht om die reden terecht aan een goede balans tussen behoud van de bestaande economi-sche structuur en het bevorderen van structuurverandering. Elementen uit Van kapitalisme naar een duurzame economie (Paperback). Winstmaximalisatie, kostenreductie en een hoog rendement zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Alias Pyrrho
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Van kapitalisme naar een duurzame economie.pdf

OMSCHRIJVING

Winstmaximalisatie, kostenreductie en een hoog rendement zijn de drijfveren achter het kapitalisme. Hoe is dit kapitalisme vanuit de vrije markt geëvolueerd in de tijd, en voor welke problemen stelt dit huidige liberalisme ons? Bij elkaar genomen zien we een explosief economisch systeemmengsel met: uitputtende grondstoffen, de accumulatie van kapitaal uitmondend in een groeiende kloof van inkomen en vermogen tussen arm en rijk, dan jeugdwerkloosheid, langdurig werklozen van 50+, werkloosheid door automatisering en robotisering, toename van stress, burn-out, depressies en zelfmoorden, milieuvervuiling en klimaatontregeling, machtsconcentratie van multinationals met een afbrokkeling van de democratie en invloed van vakbonden, vercommercialisering van de publieke en culturele sector, kosten van de toenemende veroudering, allerlei vormen van misdaad, corruptie en fraude. Mogen we al deze bijeffecten op het conto van het kapitalisme schrijven? Zo ja, hoe worden we daar van verlost? Welke duurzame economie zal ons bevrijden van een toekomstige klimaatcatastrofe? En welk nieuw economisch systeem neemt alle bovengenoemde negatieve externaliteiten van het neoliberalisme in één keer weg?

Wil je het boek lezen?Van kapitalisme naar een duurzame economie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alias Pyrrho. Lezen Van kapitalisme naar een duurzame economie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN