Oefenboek bij boa sorte 1

Oefenboek bij boa sorte 1 - Fernando Venancio | Tiliboo-afrobeat.com

...ek bij boa sorte 1 (Paperback). Na het verschijnen van de cursus Portugees voor beginners Boa Sorte is er nu ook een oefenboek dat geheel op het ... Bezoek Boa Sorte: Het beste van reizen naar Boa Sorte ... ... ... Boa sorte 1 Leerboek (Paperback). Boa sorte (veel succes) is een cursus Portugees in twee delen. Dit eerste deel is bestemd voor beginners en bevat... Oefenbeoek bij Boa Sorte 1 | ISBN 9789062838257 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boa sorte 1 Leerboek (eBook) Fernando Venancio is een geweldige auteur. Download en lees het boek Boa sorte ... Boa sorte 1: leer- en oefenboek voor portugees - Fernando ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boa sorte 1 Leerboek (eBook) Fernando Venancio is een geweldige auteur. Download en lees het boek Boa sorte 1 Leerboek op onz...

INFORMATIE

AUTEUR
Fernando Venancio
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek bij boa sorte 1.pdf

OMSCHRIJVING

Na het verschijnen van de cursus Portugees voor beginners Boa Sorte is er nu ook een oefenboek dat geheel op het goed ontvangen leerboek is afgestemd. Dit oefenboek bevat, gemiddeld tien verschillende oefeningen per les op het gebied van grammatica en vocabulaire. Iedere les bestaat uit een reeks vaste onderdelen, waaronder structuur- en vertaaloefeningen. De grote verscheidenheid aan goed opgezette oefeningen helpt de leerling op doeltreffende en afwisselende wijze het Portugees onder de knie te krijgen. Daarnaast vindt men een aantal interessante Portugese teksten, zoals krantenartikelen, columns e.d. Deze zijn in oplopende graad van moeilijkheid gerangschikt. Ten slotte is achter in het boek een sleutel opgenomen met oplossingen van alle oefeningen. Door deze opzet is dit boek ook erg geschikt voor zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Oefenboek bij boa sorte 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fernando Venancio. Lezen Oefenboek bij boa sorte 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN