Marketingplan op 1 A4

Marketingplan op 1 A4 - Ment Kuiper | Tiliboo-afrobeat.com

...ingplan op 1 A4. Wij zijn fan van het OGSMT format dat is ontwikkeld door Business Openers ... Checklist: een ondernemingsplan in één A4 | Ikgastarten ... . Wij hebben hier met succes mee gewerkt bij de grote corporate organisaties en passen dit format nu ook toe voor ons eigen marketingplan en voor de marketingplannen van onze klanten. De checklist: Marketingplan op 1 A4. Per onderdeel voor het Marketingplan op 1 A4, vind je hieronder vragen. Ze helpen je nadenken over je strategie. Kom je er niet uit? Stuur me een mail. Doel & doelgroep. Wat is je doel? Wie is je doelg ... Design meets Brands: het perfecte marketingplan op één A4 ... ... . Kom je er niet uit? Stuur me een mail. Doel & doelgroep. Wat is je doel? Wie is je doelgroep? Waar kun je je doelgroep vinden? Is je doel inspirerend? Stimuleert het je tot actie? Product Marketingplan op 1 A4 is een aan te bevelen boek als je het marketingplan van je organisatie eens goed wil opzetten, doorli...

INFORMATIE

AUTEUR
Ment Kuiper
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Marketingplan op 1 A4.pdf

OMSCHRIJVING

Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt, en het heeft helaas vaak minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme. Gestructureerdere marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie doorcollega's en management, en tot snellere implementatie.Dit boek helpt je op een praktische wijze en volgens een eenduidige structuur aan een werkbaar, effectief plan op 1 A4. Het is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals op alle niveaus, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, b2b en b2c, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, het isgeschikt voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.

Wil je het boek lezen?Marketingplan op 1 A4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ment Kuiper. Lezen Marketingplan op 1 A4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN