Marc Dutroux

Marc Dutroux - Douglas De Coninck | Tiliboo-afrobeat.com

...oux (Elsene, 6 november 1956) is een Belgische misdadiger, veroordeeld tot levenslang voor ontvoering, gijzeling, verkrachting, moord en illegale handel ... Waarom wordt de "ongeneeslijke psychopaat" Marc Dutroux ... ... . Hij werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van zes meisjes, van wie slechts twee overleefden, bekend als de zaak-Dutroux Marc Dutroux was arrested on 6 December 1995 on car theft charges and subsequently convicted to three months in jail. During the three months Mélissa and Julie died of starvation and dehydration in their dungeon cell as the wife of Dutroux didn't feed them, even though she knew that they were there. De zaak-Dutroux was een geruchtmakend onderzoek en rechtszaak in België in en na de jaren 80 van de vorige eeuw rond de crimineel Marc Dutroux en zij ... Marc Dutroux - Wikipedia ... . De zaak-Dutroux was een geruchtmakend onderzoek en rechtszaak in België in en na de jaren 80 van de vorige eeuw rond de crimineel Marc Dutroux en zijn bij de door hem gepleegde misdrijven als handlanger...

INFORMATIE

AUTEUR
Douglas De Coninck
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Marc Dutroux.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn ouders noemden hem een geboren etter, een kind waar de slechtheid al van in de wieg van afstraalde. Volgens buren en leerkrachten was hij een aardig, warmhartig en ijverig kind. Als joch van tien was hij de held van zijn dorp, nadat hij in 1966 een kind van vijf van de verdrinkingsdood had gered. Zijn vriendinnetje bij de padvinders noemt hem 'de liefste jongen die ik ooit kende'. In 1974 vinden we de van huis weggelopen Marc Dutroux terug in de homoscene in Charleroi.Waar liep het fout? Nooit eerder schetste iemand een zo indringend, verrassend en vooral ontluisterend portret van de meest gehate man van dit land. Douglas De Coninck baseerde deze biografie op de persoonlijke geschriften van Marc Dutroux zelf, op tientallen gesprekken met mensen die hem kenden en op het moraliteitsverslag dat voor het assisenproces opgesteld werd. Na dit boek zal u Marc Dutroux niet aardiger vinden, u zal hem ook niet beter begrijpen. U zal achterblijven met een kant-en-klaarrecept voor het kweken van een monster.

Wil je het boek lezen?Marc Dutroux in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas De Coninck. Lezen Marc Dutroux Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN