Handboek Tarot

Handboek Tarot - H. Banzhaf | Tiliboo-afrobeat.com

...-handboeken - Handboek Tarot (Paperback) ... Handboek Tarot - Hajo Banzhaf - 9789021551449 | Bruna.nl ... . De tarot is een eeuwenoud spel en wijsheidssysteem, dat wordt vergezeld van kaarten. Dit is een van de... Handboek Tarot (Hardcover). Het zal zowel de beginner als de gevorderde op het pad van de tarot aanspreken, want het is niet alleen buitengewoon... Het Pendel Handboek In dit boek worden niet alleen de keuze, het gebruik en de zuivering van de pendel besproken, maar tevens worden diverse pendelkaarten behandeld die zich in de dagelijkse praktijk bewezen hebben en die aantonen hoe nauw en nuttig de verbanden zijn tussen enerzijds pendelen en anderzijds aardstralen, aura's, Bachbloesem-remedies, chakra's, edelstenen, geuren en kruiden. Het Tarot handboek ... Handboek Geneeskrachtige Stenen | TAROT.NL ... . Het Tarot handboek...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Banzhaf
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Tarot.pdf

OMSCHRIJVING

Het zal zowel de beginner als de gevorderde op het pad van de tarot aanspreken, want het is niet alleen buitengewoon overzichtelijk, maar vertoont ook een grote diepgang Dit wordt, mede bewerkstelligd door de opgenomen literatuurfragmenten, die bijzonder goed, zijn gekozen en het gevoel voor symboliek bij de lezer zullen versterken.De systematische uitleg van de grote en de kleine Ar a wordt aangevuld met niet minder dan 12 verschillende legsystemen en een aantal voorbeelden. Hierdoor krijgt en uit de praktijk een inzicht in de manier waarop men gebruik kan maken van verschillende systemen bij verschillende problematieken, van alledaags tot diepgaand psychologisch.

Wil je het boek lezen?Handboek Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Banzhaf. Lezen Handboek Tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN